Rampage Direksiyon Seti Almamak İçin 10 Neden

Uygun olunca sorunlu sanıp bakılmıyor sanırım. Fazla yazınca da bu para eder mi diyorlar

Uygun olunca sorunlu sanıp bakılmıyor sanırım. Fazla yazınca da bu para eder mi diyorlar

Aynen öyle, bir de genel olarak çoğu kişi ürünü araştırmak yerine göre fiyatına göre iyi-kötü diye ayırt ediyor. Ben zengin bir adamdan 2700'e G27 almıştım piyasadan 2 3K daha az fiyata koymuştu.

2300 TL'ye ilk geldiğinde V902 almıştım o zamanlar assetto da birkaç ayar ile gayet güzel sonuçlar elde ettim. Şu anki fiyatlarda kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu fiyatları hak eden ürünler değil. DFGT alın Instagram'da harici h vites ve debriyaj satan birkaç sayfa vardı bulduğumda paylaşırım.

En üzüldüğüm şey Donanım Arşivi gibi çok büyük kitlesi olan birinin Rampage direksiyon seti alıp videosunu çekmesi. O videodan sonra kaç kişi almıştır.
Gerçekten ya, normalde severim Abdullah abiyi ama o video hiç olmadı. Insta'da direksiyonun iyi olmadığını söyleyen birine de baya kötü cevap vermişti.

V902 ile aynı paraya G27 satıyordum ilgilenen olmalı desem yeridir. ( 5500TL'ye 20 gün ilanda kaldı) bu fiyatlara bu şekil direksiyon almaya devam ediyorlar.
G27 bana göre G29'dan daha güzel bir direksiyon her türlı açıdan, hem ucuz, aftermarket parçaları aşırı fazla, vitesi Logitechin şimdiye kadar yaptıği en kullanışli vites.

Halihazırda V902 kullanmaktayım pedalı 5 ay dayandı sert oynamama rağmen (zaten benim konuyu almışsın) vites oynamasan dahi bozulan bir parça
Bir maddeye temas etmeden bozulmaz ama Rampage direksiyonları hariç
Bu arada saydığın sorunların hepsini Rampage yetkilileri farkında garantiye gideceği zaman pedal ile alakalı bir sorun yazınca (boşluk vs.) Hiç bakmıyorlar.
Bende bir tek deri soyulması yok nasıl soyuyorlar onu da anlamış değilim.
Eline emeğine sağlık (yazım karışık oldu)

Diyelim ki mesela sadece Rampage direksiyon seti almamız gerekti. En kötü hangisini alalım?

Drive RS ama onu da almayın derim Logitech varken Rampage almak ya ptallıktır ya da fantezi.

Son düzenleme:
Çok güzel konu olmuş elimde çok eski bir Snopy yani Rampage direksiyon var çıkartmadığı sorun kalmadı kendinden bezdirdi tamir etmekten yoruldum. Allah'tan bayağı ucuza almıştık 2000-2008 arası bir model olması lazım.

Ucuz mal alacak kadar zengin olmayın. Alabiliyorsanız kaliteli bir şey alın tadını çıkarın, paranız yoksa da derme çatma şeyler alıp savurganlık yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…