Rampage Drop Plus vs CH321 vs HS35

Bütçe
300, kesinlikle alınması gerekiyor denilirse 400'e kadar yolu var.
@Birkan Öztürk evet. Çok güzel bir kulaklık. Arkadaşımda logo basılmış hali vardı, test imkanım oldu. Tamamen aynı. Şu an teyzemlerdeyim. 10-15 güne eve dönünce fotoğraf atabilirim. :D

E900 Pro olanı alın ama. Düz olanı almayın.

@Birkan Öztürk evet. Çok güzel bir kulaklık. Arkadaşımda logo basılmış hali vardı, test imkanım oldu. Tamamen aynı. Şu an teyzemlerdeyim. 10-15 güne eve dönünce fotoğraf atabilirim. :D

E900 Pro olanı alın ama. Düz olanı almayın.
Çok teşekkürler hocam. Rampage ve attığınız markanın kutu içerikleri vs. aynıdır değil mi jak dönüştürücüsü vs.?
Corsair hs35 alacaktım fakat bu yurt dışındaki kulaklık daha aynı fiyata gelecek gibi o yüzden bunu alacağım önermişsiniz bayağı

Kulaklık kaç günde geliyor? Birde gümrük vergisi fiyata dahil mi nasıl ödüyoruz?
2-3 haftada geliyormuş genelde. Gümrük vergisi 30 TL civarı çıkıyormuş. Ben satıcıya fiyatı düşük yazmasını söyledim umarım bir sıkıntı çıkmaz. Kargo dahil 250 TL'ye aldım dün. Gümrük vergisi ne kadar olacak bilmiyorum.

Kulaklık kaç günde geliyor? Birde gümrük vergisi fiyata dahil mi nasıl ödüyoruz?
Kulaklığı alan @246941 hocam daha iyi bilgi verecektir. Şu linkten satın alan Türk kullanıcıların yorumlarını okumanızı tavsiye ederim. Genellikle 23-24 TL vergi ve 2-3 haftada elinize ulaşıyormuş.

2-3 haftada geliyormuş genelde. Gümrük vergisi 30 TL civarı çıkıyormuş. Ben satıcıya fiyatı düşük yazmasını söyledim umarım bir sıkıntı çıkmaz. Kargo dahil 250 TL'ye aldım dün. Gümrük vergisi ne kadar olacak bilmiyorum.
Bu gönderim ücreti dediği gümrük vergisi değildir herhalde. Zam gelmiş olabilir mi bana 300 TL ye geliyor ürün.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı