Rampage enigma değişim kabul edilir mi?

lyrianswx

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Msi Mag Forge M100A | PSU: NZXT C650 650W 80+ Gold | MOBO: Gigabyte B550M DS3H | CPU: R5 5600X PBO 4.80 GHz OC | Cooler: GameMaster GM-420 Tower | GPU: Msi Armor Gtx 1660 ti | RAM: Kingston Beast Black 2x16 3200mhz | SSD: Msi Spatium M450 | Monitor: ViewSonic XG2405-2 144hz | Headset:Hyperx Cloud III Wireless| Mouse: Razer Basilisk V3x Hyperspeed | Keyboard: Rampage Enigma 75
Bende Rampage KB-R210 klavye vardı üçüncü arızası oldu değişim ya da iade dediler. Ben de değişim olarak bunu istedim para iadesi 992 TL fakat satıcı işi uzun sürer diye tahmın ediyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Değişim yapılabilir ama 2. el 1K ya daha iyi klavye alınabilir sıfır alıcağın 1K ya klavye bu model kadar tatmin etmicektir.

Değişim yapılabilir ama 2. el 1K ya daha iyi klavye alınabilir sıfır alıcağın 1K ya klavye bu model kadar tatmin etmicektir.

Bunu alıp sıfır halde satmaya calışsam 1300-1400'e gider mi?

2. el alacak kişinin bu fiyatlara Rampage alacağını sanmıyorum satılır ama o fiyatlara değil hadio fiyatlara olsun uzun bir sürede satarsın.

1K TL'ye neler var ikinci elde klavye konusunda pek bilgim yok hiç araştırma ihtiyacı duymadım diğer parçalar kadar.

Üsteki incelemesi alttaki de klavye.
Param Güvende ile 1350 TL oluyor pazarlık yapıp alabilirsiniz.
Not: Blue switch modeli ttc blue switch.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı