Rampage Flow 240 alınır mı?

İşte hangisinin panel markası iyiyse niceliği iyiyse ona bakılır. İsmi basanın önemi yok. Panelden önemli hiçbir şey yok onu üretmiyorsa monitör markası değildir. İsim basıyordur.

Ben de 4ms kullanıyorum. 1ms'ten geçtim. Hiçbir dezavantaj görmedim.
Sadece panele bakılarak monitör alınamaz, alınmamalı. Siz Rampage ve Asus marka monitörleri bir tutamazsınız. Eğer her şey panel olsaydı forumda Gamepower, Rampage monitörler sürekli önerilirdi...
Tepki süresi 4ms diyor şu an 1 ms kullanıyorum farkı hisseder miyim?
Hissedersiniz ayrıca 27' için 1080p değil 2k tercih edilmeli. Ekran kartınız nedir ?

Her monitör için en önemli şey paneldir ama çok önemli bir detay daha var, arka devre. Ayrıca bir üründe Samsung panel kullanılması onu Samsung güvenceli yapmaz, arıza yaşadığında adres doğrudan Rampage/Gamepower gibi muhtemelen ulaşamayacağın markalar olur. Ayrıca bahsettiğimiz şey 100 liralık bir fare değil tam 2200 liralık bir monitör. Hem göz gibi hassas ve çok önemli bir organını ilgilendiriyor hem de kafana estiği zaman kolay kolay değiştiremeyeceğin kadar pahalı.

Sadece panele bakılarak monitör alınamaz, alınmamalı. Siz Rampage ve Asus marka monitörleri bir tutamazsınız. Eğer her şey panel olsaydı forumda Gamepower, Rampage monitörler sürekli önerilirdi...
Sadece marka olan her şey öneriliyor. Kalitesi bariz üstün olan mushkin belleğin önerildiğini hiç görmedim mesela. Demek ki kalite değil marka öneriliyor.

Sadece marka olan her şey öneriliyor. Kalitesi bariz üstün olan mushkin belleğin önerildiğini hiç görmedim mesela. Demek ki kalite değil marka öneriliyor.
Marka değil kaliteli olan ürünler öneriliyor. Bu markalar kendilerini ispatlamış markalar. Mushkin Bellek konuları da Sosyal'de mevcut :D?

Bilgisi olmayan insan Rampage monitör de öneriyor. Öyle diyen insanlardan bir farkınız olduğunu düşünüyor musunuz?
Ben 2k 144 27 samsung aldım 1400e. Paneli samsungdan alan isim basıp 2 katı fiyatı yazan monitörü de önerenin boomer dayılardan farkı olduğunu düşünüyor musunuz peki?

Ben 2k 144 27 samsung aldım 1400e. Paneli samsungdan alan isim basıp 2 katı fiyatı yazan monitörü de önerenin boomer dayılardan farkı olduğunu düşünüyor musunuz peki?
Paneli Samsung olan her monitörü aynı mı görüyorsunuz :D Aynı panele sahip başka bir monitör size daha fazla özellik sunabilir bu yüzden de 2 katı fiyat olabilir. Bir tek kendinizin zeki olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

Paneli Samsung olan her monitörü aynı mı görüyorsunuz :D Aynı panele sahip başka bir monitör size daha fazla özellik sunabilir bu yüzden de 2 katı fiyat olabilir. Bir tek kendinizin zeki olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
Eğer üretici değilse özellik olarak üstün olan iyidir.

Rampage ürün önermiyorum. Bunun bir eşi James Donkey kulaklığım bulunuyor beni sinir komalarına sokacak yakın zamanda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı