Rampage Fury Z mouse nasıl?

@hadwiger kesinlikle alınır hocam. İlk çıktığında aldım, hala kullanıyorum. Ürün G305 ve Rival 3 Wireless'tan kat kat daha iyi. Model O Wireless'tan bile kaliteli şaka gibi. Hem modüler, hem bataryalı, hem de hafif olması zaten eliyor G305 ve Rival 3 Wireless'ı. Fury Z fiyatına göre gerçekten aşırı başarılı.
F/P olarak başarılı olsa da Model O Wireless'tan iyi olduğunu düşünmüyorum. Birbirlerine yakınlar diyelim.

O da başka bir konu. Acaba Rampage yerine başka bir markayla çalışsa daha mı iyi olurdu?
Kesinlikle, başka bir marka getirseydi herkes önerecekti. Mesela Pwnage Symm'in aynısı diyorlar. O marka Türkiye'ye getirtse ürününü en az 700 TL. Fury Z aşırı başarılı bir ürün.
F/P olarak başarılı olsa da Model O Wireless'tan iyi olduğunu düşünmüyorum. Birbirlerine yakınlar diyelim.
Şöyle düşünün hocam. Biri 850TL biri 500TL. Sensörler aynı, ikiside bataryalı, switchlerde aynı, Fury Z modüler. Tek fark yazılım kaliteleridir bence. O da 300 TL farka değer mi bilmiyorum. Model O Wireless'ın switchlerinde gıcırdama sorunu olduğunu duymuştum.

Şöyle düşünün hocam. Biri 850TL biri 500TL. Sensörler aynı, ikiside bataryalı, switchlerde aynı, Fury Z modüler. Tek fark yazılım kaliteleridir bence. O da 300 TL farka değer mi bilmiyorum. Model O Wireless'ın switchlerinde gıcırdama sorunu olduğunu duymuştum.
Model O Wireless bir süredir piyasada olan, kendini kanıtlamış bir fare. Bu onu öne geçiriyor. İleride ne olur bilemeyiz.

Kesinlikle, başka bir marka getirseydi herkes önerecekti. Mesela pwnage Symm'in aynısı diyorlar. O marka Türkiye'ye getirtse ürününü en az 700 TL. Fury Z aşırı başarılı bir ürün.

Şöyle düşünün hocam. Biri 850TL biri 500TL. Sensörler aynı, ikisi de bataryalı, Switch'lerde aynı, Fury Z modüler. Tek fark yazılım kaliteleridir bence. O da 300 TL farka değer mi bilmiyorum. Model o Wireless'ın Switch'lerinde gıcırdama sorunu olduğunu duymuştum.

Model serisindeki gıcırtı, glossy modelinde mevcut. Mat modellerinde mevcut değil :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı