Rampage gibi markalar neden alınmaz?

O gün klavye de aldım su geçirmez özelliği olmamasına rahmen o kadar şey döktüm hâlâ çalışıyor şu an sadece bir tane ışığı yanmıyor o kadar
Klavye modeli: Rampage Hydra R6 Plus (satışı artık yok diye biliyorum yeni modelleri var)

Her ürünleri kötü değil. Ama çoğu iyi değil. Kasa olarak bütçe az ise alınabilecek ürünleri var. Ekipman olarak da alinabilir ürünleri var.

Bu markalar Çin de üretilen ürünlere marka basıyor. Bunu da en kolay soğutuculardan anlayabilirsiniz. Rampage, Gametech, Snowman, Dark, Frisby... birbirinin aynısı ürünleri var.

Kısacası belli ürünleri dışında almamaya çalışın.

Ama mesela yine aynı gün kulaklık almıştım o bozuldu 1 yıl zor dayandı
O gün laptop filan almıştım Rampage tam set yapmıştım geriye sadece klavye kaldı şu an

Genel olarak bu tarz markalarda daha çok sorun yaşanıyor hocam, 5 tane GP, Rampage ürünü kullandıysam 4Ü sorunlu.

Malzemenin kalitesizliği, sorunun cevabını vermişsiniz aslında.

Hocam 90 TL'lik bir klavye ve yoğun kullanım için normal 1.5 senede.

Evet GP Calypso, Rampage Drop Plus gibi ürünler istisnadır ama JD'nin sorunsuz ürününü pek görmedim.

Evet GP Calypso, Rampage Drop Plus gibi ürünler istisnadır ama JD'nin sorunsuz ürününü pek görmedim.
Var var. JD1000PRO SSD modeli iyi bir ürün. Yazılımı olmaması dışında özellikleri iyi bir ürün. Ucuza bulunduysa alınabilir bir ürün.

Genel olarak bu tarz markalarda daha çok sorun yaşanıyor hocam, 5 tane GP, Rampage ürünü kullandıysam 4Ü sorunlu.

Malzemenin kalitesizliği, sorunun cevabını vermişsiniz aslında.
Özellikle düşük fiyat bazlı ürünlerinde daha çok sorunlar yaşanıyor. Çin'de bir sürü fabrika var hem bu sektöre hem farklı sektörlere üretim yapan. Siz nasıl ürün ürettirmek isterseniz öyle ürün üretiyorlar. Rampage istese çok kaliteli üretimlerde yaptırır, fakat bu sefer fiyat yüksek olacağı için satış yapamaz. O yüzden daha düşük kalite ürünler yaptırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…