Rampage gibi markalar neden alınmaz?

Rampage
Snopy Rampage - Şikayetvar şikayetler ayni.
Rampage, James Donkey ve Gamepower ürünleri neden alınmaz?
Sosyalde önerilerin altına alınmaz yazıyorlar, peki neden? Hiç düşündünüz mü? Bu kadar insan neden kötülüyor? İşte cevabı.
Gamepower ve Rampage'nin cevabı işte buydu çoğu insanın yaşadığı aynı sorunlar ve binlercesi, peki ya James Donkey.
James Donkey neden alınmaz?

1651611040297.png

1651611055591.png

1651611064002.png

1651611095902.png

1651611102210.png

@EnesVRR hocamın yardımı bulunmaktadır.

Teknoloji şans işi hocam bende bir kere bir ürününü kullanıp Enes hocama önerdim bende 1 yıl sorun çıkarmadı fakat Enes hocamda basmama sorunları meydana geldi, 200-300 liraya bu markaları alacağıma 1-2 ay dişimi sıkıp Razer, SS ve diğer güzel markaların iyi ürünlerini alırım daha iyi. @EnesVRR

O gün klavye de aldım su geçirmez özelliği olmamasına rahmen o kadar şey döktüm hâlâ çalışıyor şu an sadece bir tane ışığı yanmıyor o kadar
Klavye modeli: Rampage Hydra R6 Plus (satışı artık yok diye biliyorum yeni modelleri var)

Her ürünleri kötü değil. Ama çoğu iyi değil. Kasa olarak bütçe az ise alınabilecek ürünleri var. Ekipman olarak da alinabilir ürünleri var.

Bu markalar Çin de üretilen ürünlere marka basıyor. Bunu da en kolay soğutuculardan anlayabilirsiniz. Rampage, Gametech, Snowman, Dark, Frisby... birbirinin aynısı ürünleri var.

Kısacası belli ürünleri dışında almamaya çalışın.

Ama mesela yine aynı gün kulaklık almıştım o bozuldu 1 yıl zor dayandı
O gün laptop filan almıştım Rampage tam set yapmıştım geriye sadece klavye kaldı şu an

Her ürünleri kötü değil. Ama çoğu iyi değil. Kasa olarak bütçe az ise alınabilecek ürünleri var. Ekipman olarak da alinabilir ürünleri var.

Bu markalar Çin de üretilen ürünlere marka basıyor. Bunu da en kolay soğutuculardan anlayabilirsiniz. Rampage, Gametech, Snowman, Dark, Frisby... Birbirinin aynısı ürünleri var.

Kısacası belli ürünleri dışında almamaya çalışın.

Evet GP Calypso, Rampage Drop Plus gibi ürünler istisnadır ama JD'nin sorunsuz ürününü pek görmedim.

Evet GP Calypso, Rampage Drop Plus gibi ürünler istisnadır ama JD'nin sorunsuz ürününü pek görmedim.
Var var. JD1000PRO SSD modeli iyi bir ürün. Yazılımı olmaması dışında özellikleri iyi bir ürün. Ucuza bulunduysa alınabilir bir ürün.

Genel olarak bu tarz markalarda daha çok sorun yaşanıyor hocam, 5 tane GP, Rampage ürünü kullandıysam 4Ü sorunlu.

Malzemenin kalitesizliği, sorunun cevabını vermişsiniz aslında.
Özellikle düşük fiyat bazlı ürünlerinde daha çok sorunlar yaşanıyor. Çin'de bir sürü fabrika var hem bu sektöre hem farklı sektörlere üretim yapan. Siz nasıl ürün ürettirmek isterseniz öyle ürün üretiyorlar. Rampage istese çok kaliteli üretimlerde yaptırır, fakat bu sefer fiyat yüksek olacağı için satış yapamaz. O yüzden daha düşük kalite ürünler yaptırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı