Rampage KB-R91 alınır mı?

Alınır. Alternatif olarak Logitech G102 alabilirsiniz.
Harpoon Pro düşünüyorum nedense daha böyle iyi gibi geliyor bana.
Neyse bu kadar şey galiba boşunaymış ailem izin vermedi.
Babam önceliği klavyeye vermeme karşı ısrarcı ne yapmalıyım?
Hocam neden klavyeyi öncelik veriyorsunuz? Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz? 150 TL ile 90 TL'lik bir klavyenin arasında çok fark yok fakat farelerde tam tersi.
Babam klavyeye öncelik için ısrarcı izin vermiyour mouseye o kadar para vermeme kılavye daha öncelikli düşünüyor.

Son düzenleme:
Harpoon Pro düşünüyorum nedense daha böyle iyi gibi geliyor bana.

Neyse bu kadar şey galiba boşunaymış ailem izin vermedi.

Babam önceliği klavyeye vermeme karşı ısrarcı ne yapmalıyım?

Babam klavyeye öncelik için ısrarcı izin vermiyour mouseye o kadar para vermeme kılavye daha öncelikli düşünüyor.
"Aralarında 30 TL fark var. Hem aldığım klavye daha dayanıklı. 30 TL'yi satıcı kar etsin diye veriyorum." gibi bir cümle söyleyebilirsin.

Babama forum da ki şeyleri gösterince veya söyleyince bunlar çocuk bir şey bilmiyorlar.... Falan deyip sinirleniyor. Powerboost kasa kötü alan dediğimde kızıyor forumdakiler söyledi deyince.
"Baba bunu alalım dediğin marka Çin'deki kalitesiz klayeleri satıyor. Gördüğün gibi aynısı hepsi. Kalitesiz bir klavye alırsam boşa paramız gitmesin." gibi bir cümle söyle ve bu linkleri göster.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı