Rampage KB-R91 alınır mı?

Fotoğrafını atıyorum bekleyin.
m7bpfDv.png

Hangisi gibi tutuyorsunuz?

Büyük ihtimalle uyar. Eliniz küçük olduğu için Logitech G102 uyacaktır diye düşünüyorum. Kesin sonuç için yakınlarda Vatan gibi bir yer varsa orada denemektir.
Vatan mağazasında yok galiba bundan bizim oralarda. Babama söylerim belki bakarız ama Corsair Harpoon Pro almak istiyorum daha çok ama o yorumu gördükten sonra karar veremedim.
Büyük ihtimalle uyar. Eliniz küçük olduğu için Logitech G102 uyacaktır diye düşünüyorum. Kesin sonuç için yakınlarda Vatan gibi bir yer varsa orada denemektir.
Bazıları da Corsair ürün tavsiye etmiyor ama... Off Logitechi alacağım sensörü'nün iyi olmasının faydaları neler bu arada?

Vatan mağazasında yok galiba bundan bizim oralarda. Babama söylerim belki bakarız ama Corsair Harpoon Pro almak istiyorum daha çok ama o yorumu gördükten sonra karar veremedim.

Bazıları da Corsair ürün tavsiye etmiyor ama... Off Logitechi alacağım sensörü'nün iyi olmasının faydaları neler bu arada?
Daha hızlı algılaması gibi gibi. Aralarında pek bir fark yok aslında. Bence Logitech G102 alıp elinize uymazsa iade edip Corsair Harpoon alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı