Under.nvid
Hectopat
Sizce bunu alayım mı bunun yazılımı falan var mı? Logitech G G102 Lightsync RGB Kablolu Gaming Mouse, Beyaz, 8000 Dpi, PC ve Mac Uyumlu: Amazon.com.trGiriş-orta bütçe denebilir.
Sizce bunu alayım mı bunun yazılımı falan var mı? Logitech G G102 Lightsync RGB Kablolu Gaming Mouse, Beyaz, 8000 Dpi, PC ve Mac Uyumlu: Amazon.com.trGiriş-orta bütçe denebilir.
Yazılımı var. RGB'leri kontrol edebiliyorsunuz ve bildiğim kadarıyla makro atayabiliyorsunuz. Gayet iyi bir mouse.Sizce bunu alayım mı bunun yazılımı falan var mı? Logitech G G102 Lightsync RGB Kablolu Gaming Mouse, Beyaz, 8000 Dpi, PC ve Mac Uyumlu: Amazon.com.tr
Corsair'e göre eksileri neler?Yazılımı var. RGB'leri kontrol edebiliyorsunuz ve bildiğim kadarıyla makro atayabiliyorsunuz. Gayet iyi bir mouse.
Logitech G102'in sensörü daha iyi. Tutuş şekliniz nedir? Burada önemli olan elinize uyup uymaması.Corsair'e göre eksileri neler?
Fotoğrafını atıyorum bekleyin.Logitech G102'in sensörü daha iyi. Tutuş şekliniz nedir? Burada önemli olan elinize uyup uymaması.
Fotoğrafını atıyorum bekleyin.
Attığım fotoğrafta Palm Grip gibi galiba.Eki Görüntüle 736848
Hangisi gibi tutuyorsunuz?
Büyük ihtimalle uyar. Eliniz küçük olduğu için Logitech G102 uyacaktır diye düşünüyorum. Kesin sonuç için yakınlarda Vatan gibi bir yer varsa orada denemektir.Attığım fotoğrafta Palm Grip gibi galiba.
Vatan mağazasında yok galiba bundan bizim oralarda. Babama söylerim belki bakarız ama Corsair Harpoon Pro almak istiyorum daha çok ama o yorumu gördükten sonra karar veremedim.Büyük ihtimalle uyar. Eliniz küçük olduğu için Logitech G102 uyacaktır diye düşünüyorum. Kesin sonuç için yakınlarda Vatan gibi bir yer varsa orada denemektir.
Bazıları da Corsair ürün tavsiye etmiyor ama... Off Logitechi alacağım sensörü'nün iyi olmasının faydaları neler bu arada?Büyük ihtimalle uyar. Eliniz küçük olduğu için Logitech G102 uyacaktır diye düşünüyorum. Kesin sonuç için yakınlarda Vatan gibi bir yer varsa orada denemektir.
Daha hızlı algılaması gibi gibi. Aralarında pek bir fark yok aslında. Bence Logitech G102 alıp elinize uymazsa iade edip Corsair Harpoon alabilirsiniz.Vatan mağazasında yok galiba bundan bizim oralarda. Babama söylerim belki bakarız ama Corsair Harpoon Pro almak istiyorum daha çok ama o yorumu gördükten sonra karar veremedim.
Bazıları da Corsair ürün tavsiye etmiyor ama... Off Logitechi alacağım sensörü'nün iyi olmasının faydaları neler bu arada?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.