Rampage KB-R96 Ultimate alınır mı?

Ben Red Switch sevmiyorum. Maalesef Blue Switch seviyorum. Başka bir öneriniz var mıdır R96'nın tıpatıp aynı özelliklere sahip gibi.

Ben pek redragona güvenemedim her ne kadar iyi denilse de.

Daha düşük özellikleri olsa da Redragon K551 Vara RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu da tercih edebilirsiniz.

Ayrıca redreagona güvenmeyip Rampage markasına güvenmek nedir acaba servis kapılarında sürünmek mi istemektesiniz yoksa kalitesiz fason ürün mü kullanmak istemektesiniz.

Türkiye'de biraz bilinmiyor gibi o yüzden.
Son bir yılda belki de Türkiye'nin en çok satan klavye markalarından bir olmuştur. Koskoca Amazon'da "Amazon's Choice" ödülü almış bir markadan bahsediyoruz. Rampage Türkiye'de biliniyor da ne işe yarıyor? Rampage'in klavylerini Türkiye dışında anca Aliexpress'te bulursunuz.

Daha düşük özellikleri olsa da Redragon K551 Vara RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu da tercih edebilirsiniz.

Ayrıca redreagona güvenmeyip Rampage markasına güvenmek nedir acaba servis kapılarında sürünmek mi istemektesiniz yoksa kalitesiz fason ürün mü kullanmak istemektesiniz.

Rampage'ye de pek güvenemiyorum çünkü daha öncedem kulaklığını kullanmıştım ve çok dayanamamıştı.

Yerinizde olsam şunu alır geçerdim;
@hadwiger durumumuzu özetlemiş zaten, daha anlatmaya gerek yok. 😅😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı