Rampage Marka Ürün Alınır Mı?

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 18.374
@utkuversus Her ne kadar Çin işi switch de desem bunların da kalite kademeleri mevcut elbette. Örneğin Cooler Master CK350'deki Outemu switch ile 250 TL'lik Gamepower'daki Outemu switchler arasında elbette kalite farkı olacaktır. Genelleme yaptım ancak özellikle bahsettiğim kısım marka ve düşük fiyat kısmıydı. Yanlış anlaşılabilir, haklısınız.

Servise verdiniz mi?
Dur bir dakika, ben şimdi mağazaya gideceğim Rampage'ye para bayılacağım üç kez ardarda iki hafta içinde problem çıkacak her biri için servise gideceğim ve kullanıcı hatası felan birşey sallayıp beni yollayacaklar?
Hayatımda bir kez bir kulaklık için servise başvurdum, olanları açıklayayım.
Razer Kraken T.E., kulaklığın mikrofon olan kısmı iyi kavrayamıyor..?
Evet konunun adı tam olarak buydu.
Razer hemen ilgilendi, bu arada adamlar ülkeye normalde kargo bile yapamıyorlar, Türkiye listelerinde yok.
Dedim, ya İtopyadan bu kulaklığı aldım kulaklığın sol kısmı, mikrofonu olan kısmı sert tutunamıyor çok kötü hissediyorum itopya'ya yazdım 3 gün boyunca bakmadılar.
Adamlar tamam dedi, FedEx aracılığıyla bana yepyeni kusursuz bir kulaklık yolladılar. Sırf böyle bir premiumluk için bile 500-600TL verirdim açıkçası.
Rampage'den almışsın birkaç yüzlük belki, bir kulaklık, nasıl bir ilgi bekliyorsun Kullanıcı Hatası deyip göndermeleri dışında? 3 kez diyorum, yahu 3 kez ayrı kulaklıklarda da olur mu böyle yapmayın etmeyin internetten sipariş bile etmedim Teknosa, Vatan gibi yerlerden gördüm aldım.

kullanıcı hatası felan birşey sallayıp beni yollayacaklar?
Bu olayı Segment Bilgisayar bünyesindeki hiçbir markada göremezsiniz. En ufak deformasyonda birebir sıfırı ile değişim yapılıyor. Gamepower ve JamesDonkey denen Çin merkezli gereksiz firmalar ile karıştırmayın. Bu markalara Xigmatek, Zotac vs. de dahildir.

Öyleyse ben bir kez daha Rampage alırken iki haftada bir servise gitmek durumunda kalacağımı kabullenmeliyim. -eğer birkez daha almaya kalkarsam, inşallah olmaz.

A4 Tech, Bloody denilen iki kardeşimi unutuyorsun.

Uzun süredir Rampage kulaklıkları kullanan birisi olarak fikrimi belirteyim. Tam hatırlamıyorum ama 3 kulaklığını kullandım sanırım. İlki zamanında 30 lira idi. Oldukça ucuz bir modeldi ve 1 kere arızalandı. Servise gönderdim 1-2 hafta civarında yenisi geldi. Benzer bir durumu 2. kulaklıkta da yaşadım. Ellerinde aynı ürün olmadığı için benzer fiyat bandında bir tık üst modelini göndermişlerdi. O kulaklık bir süre sonra orantısız güç sebebi ile kırıldı. Son kulaklığım ise hiç bozulmadı ta ki garanti süresi bitene kadar. O da ucuz bir ürün sayılır ve garanti süresi bittikten 2 ay sonra bozuldu. Bu tip ürünlerde düşük fiyatlara 2 yıl gayet iyi süre. Şimdi ise Rampage Drop Plus modelinde gözüm var. Oldukça kaliteli mikrofonu ve birden çok platformda çalışabilme gibi özellikleri var. Detaya girmeme gerek yok. O fiyat bandında istediğim özelliklerde daha iyisi yok. Servisi de iyi yani bozulsa yenisinin geleceğini biliyorum. 2 yıl idare etmesi de yeterli. En azından kulaklıklar için söyleyeyim alınıp kullanabilir bir marka.

Ay evet onu unuttuk. Haksızlık oldu yav. Hadi 2 marka olsun başka var mı?
Shaarkon, Gigabyte, Logitech, Cooler Master. Nedir bu Rampage seviciliği anlamadım. 50 TL'lik Mousesi vardı orta tekerlek aniden gitti kafasına göre davranmaya başladı. 70 TL'lik kulaklığını kafamdan çıkartırken kırıldı. Mousepadi vardı 6 ay olmadan soyuldu gitti. Daha sonra bir daha Rampage ürün almadım. James Donkeyin ekipmanları bile daha iyi. Bu markalara 30 TL verip 2 ay sonra bozulmasından ve bu durumun onlarca devam etmesinden ziyade 80 TL'ye Logitech G300S tercih ettim. Tam olarak 4 yıl kullandım. Sonra yavaştan bozulmaya başladı istesem tamir ederim fakat emekliye ayırdım. Kısaca bu firmalara 5 kere 50 TL bayılmak yerine para biriktirip kaliteli firmalara yönelmek daha mantıklı. Boş yere polemik yaratmayacağım. Konuyu takipten çıkıyorum.

Hocam üstte yeterince anlattım durumu. Çok ucuz ürünlerini ve farelerini tavsiye etmediğimi zaten söyledim. Ne polemiği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…