Rampage RM-K1 Alınır Mı?

Burayı basma logo severler basmış 🙃

Bu ürünler büyük kumar mesela birinde hiç bir sıkıntı çıkmaz birinde çıkıyor, hepsi aynı fabrikadan gelme değil vb. bu yüzden bu markaları önermiyoruz seninki iyi çıktı diye başkasınında aynı kalitede çıkacak diye bir şey yok.

Bu ürünleri öneren kişileri direk görmezden gel diyorum ve bir daha görmüyorum bu tarz yorumları sizede öneririm, tıklayın geçin. Biz hiçbir şey bilmiyoruz, yayın yönetmeni de bilmiyor, en iyi siz biliyorsunuz.

Rampage, Gamepower, James Donkey vb. bunların klasmanı belli. Bunların yerine süsü püsü olmayan ama çok daha iyi uygun fiyatlı tercihler yapılabilir. Tavsiye etmiyoruz.

Dostum deneme fırsatim oldu şöyle diyeyim.

Rahatlık 10 üzerinden 9
Mikrofon kalitesi 10 üzerinden 8
Ses kalitesi 10 üzerinden 9

Yani kısaca bu fiyata alabileceğin en iyi kulakliklardan biri. Rampage ÇÖP rampage kötü diyen arkadaslara bakma. Adam akıllı kullanmasını bilmeyen savurarak kullanan adamlar genelde bunu diyenler. Bu fiyat bandinda en kaliteli marka rampagedir. Eğerki 500 veya uzeri bir miktarda butce var ise tabiki rampage tercih edilmez. Ama bu fiyatlardaki en iyi kulakliklardan biri.

Mikrofonun da cızırtı,uğultu,hışırtı oluyor mu ?

Rampage RM-K1 kulaklığım geldi. Ben beğendiğimi söyleyebilirim. 170 liraya göre çok iyi performansı var. Çok daha pahalı kulaklıkları kullanmadım belki ondan beğendim. Mikrofonu da gayet güzel hışırtı falan yok.

Gamepower, Rampage gibi markalar tercih etmeyin.

Plantronics Rig 505 Lava öneririm.

Fiyatına göre ses kalitesi iyi rahat ve bu marka hakkında sıkıntı yaşayan görmedim bile.

Gamepower iyi değil fakat Rampage'ye laf attırmam her şeyi fiyat performans 700TL'lik kulaklıkta bulunan her şey 300TL ayarlıyor 6 yıldır kulanıyorum bu markayı 1 ürün bozuk gelmedi ya da kısa sürede bozulmadı Snopy Rampage SN-R5 var 5 yıldır kulanıyordum sıkıldım pulsar aldım o derece 7.1 uprange ettmek için kendimi.

elimde logitech g332 ve rampage rmk pulsar vardı. neden bilinmez pulsar daha iyi gibime geliyor, üstelik g332 gibi uzun kullanımda terletmiyor. Ses kaliteside iyi bence alınır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı