Rampage RM-K1 Alınır Mı?

34istanbul34

Decapat
Rampage RM-K1 Pulsar 7.1 kulaklık nasıl arkadaşlar? Kullanan veya bilen yorum yapabilir mi? Maksimum 200 liralık bir kulaklık arayışındayım ve piyasada o kadar çeşit model var ki bir türlü karar veremedim. İnternetten incelemesini izledim ve anladığım kadarıyla F/P ürünü. 170 liraya gayet uygun bir fiyatı var. Titreşim özelliği nasıl acaba? Oyun, müzik, film amaçlı kullanacağım. Yeni çıkmış bir ürün galiba. SN-RW1'e benziyor. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Gamepower, Rampage gibi markalar tercih etmeyin.

Plantronics Rig 505 Lava öneririm.

Fiyatına göre ses kalitesi iyi rahat ve bu marka hakkında sıkıntı yaşayan görmedim bile.
Tavsiye için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz kulaklığı netten araştırdım incelemesini falan izledim ancak pek hoşuma gitmedi.
Rampage RM-K1 kullanan bilen arkadaşlar varsa önerir mısınız?

Ben bugun aldım rm k1 orda da denemesini yaptim 7.1 cok islevli her sekilde ses kasmani sagliyor Pubg Cs go oynadim yerlerini cok net belli ediyor driverini internetten indirdrsen EQ tut hereye kadar var vibrasyonu cok iyi yani tam bi fiyat performans ürünü gozunu kapatmadan alabilirsin yani :)

Ben bugun aldım rm k1 orda da denemesini yaptim 7.1 cok islevli her sekilde ses kasmani sagliyor Pubg Cs go oynadim yerlerini cok net belli ediyor driverini internetten indirdrsen EQ tut hereye kadar var vibrasyonu cok iyi yani tam bi fiyat performans ürünü gozunu kapatmadan alabilirsin yani :)
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben de sipariş ettim Cuma günü elimde olur inşallah. İnşallah ben de memnun kalırım. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın😊
Düzenleme: Driveri nerden indirdiniz? Link atabilir misiniz?

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben de sipariş ettim Cuma günü elimde olur inşallah. İnşallah ben de memnun kalırım. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın😊
Düzenleme: Driveri nerden indirdiniz? Link atabilir misiniz?
Merhabalar ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum eğer elinize ulaştığında incelemesini ve ses testini paylaşabilir misiniz?

Merhabalar ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum eğer elinize ulaştığında incelemesini ve ses testini paylaşabilir misiniz?
Dostum deneme fırsatim oldu şöyle diyeyim.

Rahatlık 10 üzerinden 9
Mikrofon kalitesi 10 üzerinden 8
Ses kalitesi 10 üzerinden 9

Yani kısaca bu fiyata alabileceğin en iyi kulakliklardan biri. Rampage ÇÖP rampage kötü diyen arkadaslara bakma. Adam akıllı kullanmasını bilmeyen savurarak kullanan adamlar genelde bunu diyenler. Bu fiyat bandinda en kaliteli marka rampagedir. Eğerki 500 veya uzeri bir miktarda butce var ise tabiki rampage tercih edilmez. Ama bu fiyatlardaki en iyi kulakliklardan biri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı