Rampage RMP-600-80P 600W 80+ 12 cm fanlı güç kaynağı nasıl?

kadirdurmus

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben simdi bu güç kaynağını yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı cıkarmadı ve oynadıgım oyunlar yüksek performans isteyen oyunlardır. Neden bu kadar markayı kötülüyorsunuz merak ettim ve gezinirken cok kotuluyorlardı, ben de arastırmak istedim. Patlama vs., bozulma herhangi bir videoyla karşılaşmadım. Benım kullandıgım Rampage RM PM kotu mu? N11.com'dan satın aldım ve 80+ sertifikası da var. Değiştirmeli miyim? Ayrıca kaç yıl kulandırır? Ve perfonmas videolarını da izledim, 100 çalıstırıyordu. Herhangi bir sıkıntı cıkarmamıs.

Dosya Ekleri

• Adsızs.png
    Adsızs.png
    392,2 KB · Görüntüleme: 86
Merhabalar, ben simdi bu güç kaynağını yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı cıkarmadı ve oynadıgım oyunlar yüksek perfonmas isteyen oynlardır neden bu kadar markayı kötülüyorsunuz merak etim ve gezinirken cok kotuluyorlardı bende arastırmak istedim patlama vs bozulma herhangi bir videoyla karşılaşmadım sorum su benım kulandıgım Rampage rm pm kotumu N11comdan satın aldım ve 80+ sertifikasıda var. Ve değiştirmeli miyim ayrıca kaç yıl kulandırır? Ve perfonmas videolarınıda izledim 100 çalıstırıyordu herhangi bir sıkıntı cıkarmamıs.

O ürünün sizde patlamaması veya sisteminize herhangi bir zarar vermemesi o PSU'nun iyi olduğu anlamına gelmez.
Teknoloji şans işidir.
Önemli olan 80+ 600W verdiği değil içinde kullanılan parçaların aşırı kalitesiz olması ve birçoğunun güç yeterlilik testlerinden geçmemesi.
Site de 600W yazıyor fakat o ürün gerçekten kaç W güç vermekte bilinmiyor.

Sisteminiz nedir? Sıkıntılı bir güç kaynağı değiştirmenizi öneririm.

Peki neden kotuluyorsunuz, sistemimi söyleyeyim Sapphire RX580 8 GB Gigabyte H310M anakart i5-9400F SSD: 240 GB HDD: 500 8 GB Forza RAM 4 fanlı RGB kasa.
Hocam sisteminizi bilmiyorum ama neredeyse aynı fiyata ondan daha kalitelileri var.
Bu nasıldır.
sistemimi atım bakabilirsin
Kalitesiz bir güç kaynağı, sorun çıkarma olasılığı diğer güç kaynaklarına göre yüksek. Bütçeniz varsa değiştirmenizi öneririm.
ama 80+plus ve sertifikası yeni çalışanlar elektirik akımına dayanıklı oldugunu soylıyorlar

Peki neden kotuluyorsunuz, sistemimi söyleyeyim Sapphire RX580 8 GB Gigabyte H310M anakart i5-9400F SSD: 240 GB HDD: 500 8 GB Forza RAM 4 fanlı RGB kasa.
Sistemimi atım bakabilirsin.

Ama 80+Plus ve sertifikası yeni çalışanlar elektrik akımına dayanıklı oldugunu söylüyorlar.

Hocam 600 +80 PSU size yeterde artar.
Bu size yeterde artar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı