Ramtech T6 Cooler kullanıcı yorumu

Tornavida ile kaktıracaksın mecburren

Hangı sitede almıştınız acaba ?
ve şuan durumlar nasıl
Merhaba,
Yazım kuralı cezası yüzünden şimdi yazabildim.
N11 üzerinden aldım. 3-4 hafta öncede Amd Fx-8350 işlemciye geçiş yaptım. Şuan için maksimum 65 dereceyi gördüm, o da prime95 testinde. Oyunlarda falan o sıcaklıkları görmüyorum. (Pubg, The Division 1 ve 2, Dota 2, Metro 2033 vb..)

ben zaten şuan stok soğutucu ile 70 aldım en fazla gerek yok o zaman sogutucu almaya

Çıkartabildin mi? çıkarttıysan nasıl çıkarttın?

Merhabalar biraz detay verebilir misiniz bende de aynı işlemci var soğutucum TT Nic F3 stres testlerinde 67-68 derece alıyorum voltaj 1.440 frekans 4.6 GHz. Siz hangi koşullarda kullanıyorsunuz? Sürdüğünüz termal macunu nedir voltaj ve frekanslar nerede? Bunu satıp bu soğutucuya geçmeyi planlıyorum fark olur elbet ama değecek kadar var mı diye sormak istedim? Verdiğiniz detaylara göre karar vereceğim.
Bir de stres testinizi CPU-Z ile yapabilir misiniz? Çünkü her Prime95 aynı yükü vermiyor bende iki farklı sürümü var biri 80 dereceye direkt çıkartıp throttle yaptırırken diğeri 66 dereceyi zor geçiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…