Rap müzik hangi kitleye hitap ediyor?

Mesela cakalın bütün şarkılarını arkadaş ortamında yerden yere vurdum hatta bazı buradaki konularda da gömmüşlüğüm vardır. Adamın son çıkardığı şarkıyı sabahtan beri 40 defa dinlemişimdir bunun da tamamen ruh hali ile alakalı olduğunu ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi olduğunu düşünüyorum.
Bu arada harbi tavsiye ederim sesi felan ilkte çok itici ve cırtlak geldi ama flowu bence çok güzel olmuş sözlerinde de C5 ve batutrasha giydirmeler var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Müzik evrensel bir kavram. Müziği kitleleştirmeye çalışmak insanları sınıflara ayırmak gibi, insanları ayrıştırmaktan farkı yok. Her insan hoşuna gideni dinler, hoşuna gitmeyeni geçer. Bir şarkıcının sadece tek bir şarkısını dinleyip diğerlerini asla dinlemeyen insanlarda var. Bir müzik türünü hiç dinlemediği halde, o anki ruh haline göre bu aslında güzelmiş diyende var. Hatta bir şarkıyı basit bir kulaklıktan dinlediğinde beğenmeyip bir süre sonra stüdyo kalitesindeki monitörlerden duyup hayran kalan da var. Yarın biri çıkacak ve diyecek ki ben böyle böyle müzik yapıyorum. Bir anda yeni bir tür çıkartacak ortaya. Baktığın zaman bir tarafından uyduma bir şey yani. İşin özü müziği kendi içerisinde 365 parçaya bölmeye uğraşmasın kimse. Hoşuna gideni dinlesin, hoşuna gitmeyeni geçsin.

Mesela cakalın bütün şarkılarını arkadaş ortamında yerden yere vurdum hatta bazı buradaki konularda da gömmüşlüğüm vardır. Adamın son çıkardığı şarkıyı sabahtan beri 40 defa dinlemişimdir bunun da tamamen ruh hali ile alakalı olduğunu ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi olduğunu düşünüyorum.
Bu arada harbi tavsiye ederim sesi falan ilkte çok itici ve cırtlak geldi ama Flow'u bence çok güzel olmuş sözlerinde de C5 ve batutrasha giydirmeler var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bana sözleri anlamsız geliyor. Belki çok ön yargılı davranıyorumdur fakat sevemiyorum işte.

Bunu dinlemenizi tavsiye ederim Şehinşah popüler kültürün arasında harcanmış bir yetenek bence. Hidra da aynı şekilde.
Bende bazen şarkıları denk gelince dinliyorum ama şunu her yerde söylerim:
Çakal rap yapamıyor :D
Tek bildiği Flow ve anlamsız sözler.
Tamam kanka hatersin anladık kibar olmaya çalışıyorsun onu da anladık ama 6. defa aynı cümleyi kurunca tadı kaçıyor :)

Bunu dinlemenizi tavsiye ederim Şehinşah popüler kültürün arasında harcanmış bir yetenek bence. Hidra da aynı şekilde.

Şehinşah ve Hidra'yı son zamanlarda keşfettim ve Hidra'yı bayağı dinliyorum. Sadece Hidra dinleyerek bile mutlu olabilirim.
Tamam kanka hatersin anladık kibar olmaya çalışıyorsun onu da anladık ama 6. defa aynı cümleyi kurunca tadı kaçıyor :)
Bende fark ettim kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı