Çözüldü Raspberry Pi 3 b+ adaptör ile çalışır mı?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 107
  • Görüntüleme 2.628
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Raspberry Pi 5V ile calısıyor direkt takarsan yakarsın, voltaj regulatoru ile volt u düşürerek kullanabilirsin ancak.
1.5 GB güncelleme falan derken 2.5, 3 olur.

Baktımda 32 GB önerilir diyordu emin misiniz? Bir de bir yerde gördüm önce SD kart ile boot edip sonra USB'yi ayarlıyorlarmış bundan da emin misiniz boşuna para harcamak istemiyorum.

Baktımda 32 GB önerilir diyordu emin misiniz? Bir de bir yerde gördüm önce SD kart ile boot edip sonra USB'yi ayarlıyorlarmış bundan da emin misiniz boşuna para harcamak istemiyorum.

3b+ olduğundan eminsen USB boot desteği kendisinde mevcut zaten.Aşırı fazla birşey yüklemeyeceksen 16gb rahat yeter

3b+ olduğundan eminsen USB boot desteği kendisinde mevcut zaten. Aşırı fazla bir şey yüklemeyeceksen 16 GB rahat yeter.

Duruma göre değişirse alırım sağ ol.

@Enisertdev merhaba yine ben :D şunu bilmelisin veya şu önemlidir diyeceğiniz bir konu var mı Raspberry Pi için.

@Enisertdev?

Son düzenleme:
Duruma göre değişirse alırım sağ ol.

@Enisertdev merhaba yine ben :D şunu bilmelisin veya şu önemlidir diyeceğiniz bir konu var mı Raspberry Pi için.

@Enisertdev?
ne için kullanacagına baglı masaüstü gibi kullanacaksan normal bilgisayar gibi kullanırsın IoT ile felan ugrasacaksan yazılım + elektrik/elektronik bilgisi lazım

Hayır bu hem çok küçük hem de gpio pinlerine bağlıyorsun herhangi bir monitore bağlayabilirsin HDMI ile.

Merhaba Raspberry Pi'a bağlayacak monitörüm yok ilk kurulumu yaparken uzaktan bağlantı yapabilir miyim nasıl yapabilirim?

Wi-Fi bilgilerini gireceksin ve hostname/şifre ayarlacaksın raspberrypi imagerde daha sonra SSH ile bağlanıcaksın.

İmager'i indirip çalıştırdım ve USB'ye kuramadım doğrulama aşamasında dosyalar aynı değil dedi ve daha diske ulaşamadım (USB) biçimlendiremiyorum ve hiçbir şekilde açamıyorum ne yapmalıyım? Ayrıca USB'de 1GB kadar yer açıldı. Bir daha kurunca sorunum çözüldü.

Wi-Fi bilgilerini gireceksin ve hostname/şifre ayarlacaksın raspberrypi imagerde daha sonra SSH ile bağlanıcaksın.

Merhaba bu adaptör olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20250428_194202.jpg
    IMG_20250428_194202.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
İmager'i indirip çalıştırdım ve USB'ye kuramadım doğrulama aşamasında dosyalar aynı değil dedi ve daha diske ulaşamadım (USB) biçimlendiremiyorum ve hiçbir şekilde açamıyorum ne yapmalıyım? Ayrıca USB'de 1GB kadar yer açıldı. Bir daha kurunca sorunum çözüldü.

Merhaba bu adaptör olur mu?

Olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı