RAT virüsü text indirilirse girer mi?

Thrian

Hectopat
Merhaba internetten tanıştığım bir arkadaşım bir text dosyası attı ve ben de indirdim. text dosyası indirerek, bir web sitesine girerek, ya da resim indirerek girer mi RAT virüsü ya da normal bir virüs?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığım için biliyorum paniğinizi de anlıyorum karşımızda tir tir titrerlerdi ama bir şey yapamazdık.

Hocam ama kredi kartları ile harcadıkları kredi kartı aynı.
Hocam şimdi dediniz emin olamadım format atın, şifrelerinizi değiştirin banka kartınızdaki tüm parayı çekip bankaya bunu iletin.

Hocam reşit değilim amacım da ailemin öğrenmemesi zaten.

Hocam yalan oluyor genelde. Kendinize ait kartınız ise yeni bir kart alın. Ne olur ne olmaz diye.

Hocam benim değil ailemin kartı bir de nasıl yalan olabilir ki çocuk bana gösterdi uyuşuyorlar bir de sanal kartımı alsa bir şey yapabilir mi bu arada 13 yaşında çocuk ve bunların sunucusu da var kart atıyorlar oraya ondan korkuyorum.

Hocam benim değil ailemin kartı bir de nasıl yalan olabilir ki çocuk bana gösterdi uyuşuyorlar bir de sanal kartımı alsa bir şey yapabilir mi bu arada 13 yaşında çocuk ve bunların sunucusu da var kart atıyorlar oraya ondan korkuyorum.

Hocam artık benden bu kadar başka yapabilceğiniz bir şey aklıma gelmiyor. Banka ile iletişime geçin. Aileye durumunuzu anlatın başka çözüm yolu kalmadı.

Tehditleri SS alın eğer bir şey olursa kullanırsınız. Bir şey olacağını düşünmüyorum en kötü ihtimal için söyledim.

Hocam çocuk mesajları otomatik olarak siliyor gönderdikten 5 sn sonra o yüzden alamıyorum.
Hocam size ailenizin kartının fotoğrafını mı attı?

Hayır diğer insanlarınkini çalmışlar onların telefon numarası kredi kartı falan var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı