Yaptığım için biliyorum paniğinizi de anlıyorum karşımızda tir tir titrerlerdi ama bir şey yapamazdık.
Hocam şimdi dediniz emin olamadım format atın, şifrelerinizi değiştirin banka kartınızdaki tüm parayı çekip bankaya bunu iletin.
Hocam ama kredi kartları ile harcadıkları kredi kartı aynı.
Hocam reşit değilim amacım da ailemin öğrenmemesi zaten.
Hocam ama kredi kartları ile harcadıkları kredi kartı aynı.
Hocam yalan oluyor genelde. Kendinize ait kartınız ise yeni bir kart alın. Ne olur ne olmaz diye.
Hocam benim değil ailemin kartı bir de nasıl yalan olabilir ki çocuk bana gösterdi uyuşuyorlar bir de sanal kartımı alsa bir şey yapabilir mi bu arada 13 yaşında çocuk ve bunların sunucusu da var kart atıyorlar oraya ondan korkuyorum.
Hocam size ailenizin kartının fotoğrafını mı attı ?Hocam benim değil ailemin kartı bir de nasıl yalan olabilir ki çocuk bana gösterdi uyuşuyorlar bir de sanal kartımı alsa bir şey yapabilir mi bu arada 13 yaşında çocuk ve bunların sunucusu da var kart atıyorlar oraya ondan korkuyorum.
Tehditleri SS alın eğer bir şey olursa kullanırsınız. Bir şey olacağını düşünmüyorum en kötü ihtimal için söyledim.
Hocam size ailenizin kartının fotoğrafını mı attı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.