Hocam çocuk mesajları otomatik olarak siliyor gönderdikten 5 sn sonra o yüzden alamıyorum.
Hocam çocuk mesajları otomatik olarak siliyor gönderdikten 5 sn sonra o yüzden alamıyorum.
Hayır diğer insanlarınkini çalmışlar onların telefon numarası kredi kartı falan var.
Sizin mesajlarınızı da silebiliyor mu?
Sizden ne istiyor? Engelleyip geçin bence.
Hocam Discord üzerinden yazıyor kendi mesajlarını siliyor benim bilgilerimin onda olduğuna dair bir kanıt yok sadece bana text üzerinden RAT attım sana falan dedi.
Sizin mesajlarınızı da silebiliyor mu?
Hocam internete oradaki bir kartın görüntüsünü alıp Google görsellere girip aratabilir misiniz büyük ihtimalle internetten alınan kartlar.
Eğer virüs taramasından bir sonuç çıkmadıysa içiniz rahat edebilir. Eğer etmiyorsa bilgisayardaki kayıtlı kredi kartlarını kaldırın.
Hocam öyle değil kartın resmi yok sadece kartın bilgileri bir textte yazıyordu ben de aileminki yazıyor mu diye bakayım diye indirdim şimdi de virüslü diyor.
Hocam texti VirusTotal'da taratır mısınız?
Hocam texti sildim.
Yine indirip dener misiniz texti açmazsanız virüs bulaşma ihtimali yoktur sadece VirusTotal'da aratın açmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.