Merhaba internetten tanıştığım bir arkadaşım bir text dosyası attı ve ben de indirdim. text dosyası indirerek, bir web sitesine girerek, ya da resim indirerek girer mi RAT virüsü ya da normal bir virüs?
Hocam benim değil ailemin kartı bir de nasıl yalan olabilir ki çocuk bana gösterdi uyuşuyorlar bir de sanal kartımı alsa bir şey yapabilir mi bu arada 13 yaşında çocuk ve bunların sunucusu da var kart atıyorlar oraya ondan korkuyorum.
Hocam benim değil ailemin kartı bir de nasıl yalan olabilir ki çocuk bana gösterdi uyuşuyorlar bir de sanal kartımı alsa bir şey yapabilir mi bu arada 13 yaşında çocuk ve bunların sunucusu da var kart atıyorlar oraya ondan korkuyorum.
Hocam artık benden bu kadar başka yapabilceğiniz bir şey aklıma gelmiyor. Banka ile iletişime geçin. Aileye durumunuzu anlatın başka çözüm yolu kalmadı.