Merhaba internetten tanıştığım bir arkadaşım bir text dosyası attı ve ben de indirdim. text dosyası indirerek, bir web sitesine girerek, ya da resim indirerek girer mi RAT virüsü ya da normal bir virüs?
Hocam Discord üzerinden yazıyor kendi mesajlarını siliyor benim bilgilerimin onda olduğuna dair bir kanıt yok sadece bana text üzerinden RAT attım sana falan dedi.
Hocam Discord üzerinden yazıyor kendi mesajlarını siliyor benim bilgilerimin onda olduğuna dair bir kanıt yok sadece bana text üzerinden RAT attım sana falan dedi.
Hocam sizde buna inandınızmı gerçekten Kaspersky tam tarama bir şey bulmadıysa merak etmeyin hiçbirşeycikler yoktur.
Kredi kartı fotoğraflarında birini Google görsellerde aratsanız sizi trollediğini anlayacaksınız aslında.
Hocam öyle değil kartın resmi yok sadece kartın bilgileri bir textte yazıyordu ben de aileminki yazıyor mu diye bakayım diye indirdim şimdi de virüslü diyor.
Hocam öyle değil kartın resmi yok sadece kartın bilgileri bir textte yazıyordu ben de aileminki yazıyor mu diye bakayım diye indirdim şimdi de virüslü diyor.