Ratchet & Clank: Rift Apart, 26 Temmuz'da PC'ye geliyor

Doğru olanı düşünüyorsunuz çok satılmayacağını fiyatının hızlı düşeceğini düşünüyorum. Sackboy gibi.

O paraya anca Ghost of Tsushima ve TLOU part 2 veririm.

Tabii bu yıl muhtemelen çıkacak bir diğer oyun ise Ghost of Tsushima.

O paraya anca Ghost of Tsushima ve TLOU part 2 veririm.

Tabii bu yıl muhtemelen çıkacak bir diğer oyun ise Ghost of Tsushima.
Ghost of Tsushima ve Horizon 2'yi bu yıl bekliyorum çıkmasını PC'ye. TLOU2 1 daha yeni çıktı ve çok sorunlu çıktı adamakıllı düzeltmeden 2. oyunu yayınlamazlar gibi.

Ghost of Tsushima ve Horizon 2'yi bu yıl bekliyorum çıkmasını PC'ye. TLOU2 1 daha yeni çıktı ve çok sorunlu çıktı adamakıllı düzeltmeden 2. oyunu yayınlamazlar gibi.

Haziran temmuz gibi Ghost of Tsushima Horizon 2 PC için duyurulabilir diye düşünüyorum ama ekim gibi Ghost of Tsushima gelecek deniyor sızıntılar O yonde.

Hangi birine para yetiştirecek Haziran'daki sunumda Starfield On sipariş açabilirler diye düşünüyorum.

Ghost of Tsushima Ekim'de gelirse ekim ayı iyice doldu zaten Alan wake, Mirage gibi Oyunlar var eski Fiyatların'da iken aldım iyi'ki aldım kendimi sanki bir şeye yatırım yapmışım'da ekmeğini yiyeceğim gibi hissediyorum.

Ghost of Tsushima bekliyorum, bu oyun pek beğenilmedi gameplayi çok zayıf, vasatın altında bayağı.
Pek beğenilmedi dediğiniz oyunun metacritic puanı 127 farklı incelemede 88, kullanıcı puanı da 2437 incelemede 8.5.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı