Elektronik Razer Barracuda X 2022 2.011,49 TL

Pckolik.com'dan çok ucuza aldığım ürün de kargoya verilmiş yarın oda ulaşacak gibi.

İki türlü de bedava bence bu fiyata bu ürün. Bluetooth ses seviyesi kablosuzdan daha yüksek olması şaşırttı beni. Normalde tam tersi olması gerekiyordu fakat PS5 üzerinden test ettiğim için daha az büyük ihtimalle. PC'den ekolayzer ayarı yapılırsa çok daha yüksek ve güzel ses verir.

Bu üründe HyperSpeed Wireless modunda kulaklığın sol tarafında çınlama sesi oluyor. Hiçbir ses oynamıyorsa ve mikrofonunuzu kullanan bir program varsa sol taraftan çınlama sesi geliyor. Tek çözümü Windows'tan mikrofonu devre dışı bırakmak. Aslında sorun bununla da bitmiyor bir medya oynattığınızda ve sesi 0'a yakınsa benzer çınlama sesi medya oynadığında da çıkıyor. Araştırdığımda Razer kulaklıkların bazılarında da var bu sorun. Fakat buna neden olan kasanızda veya laptopta statik elektrik birikmesi de olabilir. Yine de başka kulaklıkta yaşamıyordum hayal kırıklığı oldu. Yabancı forumlarda da benzer sorunu yaşayanları gördüm. Birçok kişi bunu farketmeyebilir gibi duruyor. Diğer satın alanlar da dikkat edip belirtirse iyi bir kaynak olur.

Ürünler geldi ikiside kapalı kutu.

Dosya Ekleri

• IMG_20230609_172852.jpg
    IMG_20230609_172852.jpg
    211,6 KB · Görüntüleme: 63

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı