Razer Barracuda X (2022) aldıktan sonra yapılması gerekenler

Yok hocam zaten uygulamayada gerek yok THX Special gayet yetiyor çok bir ayarıda yok kulaklığın bu arada güncellemiş oluyum konuyu bare kulaklığı hala kullanıyorum bilgisayar dışarı ve spor olmak üzere hala gık demedi kaç kere düştü su döküldü filan bir şey olmadı tek sorunu kulaklık ile sporda terleyince pedler iğrenç kokuyor o da ıslak mendille temizleyince geçiyor bir de arada mikrofonu takınca buzdolabından geliyormuş gibi oluyor ses kulaklığı aç kapa yapınca düzeliyor ama kulaklık hala taş gibi maşallah nazar değmesin ben bunu daha çok kullanırım.
Merhaba arkadaşlar, bugün Razer Barracuda X(2022) kulaklık aldım ama driverini yükleyemiyorum. Ekran resminde beliren noktada kalıyor. Kablolu bağladım, kablosuz bağladım, kulaklığı açık kapalı denedim ama ne yaptıysam olmadı. Ekte sunulan ekran resmindeki noktayı nasıl aşabilirim veya bana yardımcı olacak kimse var mı ya da bilmediğim bir ayarı varsa söyleyebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-08 202707.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-08 202707.png
    331,1 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba arkadaşlar, bugün Razer Barracuda X(2022) kulaklık aldım ama driverini yükleyemiyorum. Ekran resminde beliren noktada kalıyor. Kablolu bağladım, kablosuz bağladım, kulaklığı açık kapalı denedim ama ne yaptıysam olmadı. Ekte sunulan ekran resmindeki noktayı nasıl aşabilirim veya bana yardımcı olacak kimse var mı ya da bilmediğim bir ayarı varsa söyleyebilir misiniz?

O ekranda Dongle'ı çıkar tak yaptın mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı