Razer Barracuda X (2022) aldıktan sonra yapılması gerekenler

Hocam merhaba güncel olarak ekolayzır ayarları kullanılmalı mı 7.1 veya thx uygulaması kullanılmalı mı fps oyunu oynuyorum 2022 versiyonu yeni aldım beni bilgilendirebilir misiniz?

@Emre ipek sadece pembe modeli o fiyatta siyah ve beyaz renkleri pahalı, ses olarak X modelinden daha iyi olduğunu hatırlıyorum ama mikrofon olarak X daha iyi. Renk ve mikrofonu çok önemli değilse senin için alınır.

@Emre İpek O bütçeye çıkarsan Steel Series Arstic Nova 7 öneririm.

Renk ya da mikrofon önemli değil. Bütçe 3K hocam. Daha iyisi yoksa ses kalitesi anlamında alayım dedim.

Baktım hocam Void'e pek ilgimi çekmedi. Aslında Barracuda X alacaktım ama buna daha iyi diyorlar. Neresi iyi tam anlamadım.
Bir de arkadaşlar Allah rızası için bu Wireless kulaklıkların Gaming olmayanı yok mu yahu?
Odyofil değilim ama Gaming adı altında leş ses kalitelerine verecek param yok.
Yok mu bu bütçede az biraz ucundan bir Hi-Fi Wireless kulaklık bilen?

@Emre ipek hocam renk önemli değilse Barracuda pembe modeli o fiyata kaçırılmaz fark olarak 50mm sürücüsü var ve ses olarak daha iyi ama gömülü mikrofon ile çok iyi bir Mic yok ses için kesinlikle değer.

Razer Synapse de ya da farklı bir uygulamada kulaklığı kontrol edebiliyor muyuz driver ı var mı bende Synapse de gözükmüyor.

Yok hocam zaten uygulamayada gerek yok THX Special gayet yetiyor çok bir ayarıda yok kulaklığın bu arada güncellemiş oluyum konuyu bare kulaklığı hala kullanıyorum bilgisayar dışarı ve spor olmak üzere hala gık demedi kaç kere düştü su döküldü filan bir şey olmadı tek sorunu kulaklık ile sporda terleyince pedler iğrenç kokuyor o da ıslak mendille temizleyince geçiyor bir de arada mikrofonu takınca buzdolabından geliyormuş gibi oluyor ses kulaklığı aç kapa yapınca düzeliyor ama kulaklık hala taş gibi maşallah nazar değmesin ben bunu daha çok kullanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı