Razer Barracuda X (2022) aldıktan sonra yapılması gerekenler

İnanın hiçbir fikrim yok bu konu hakkında, Bluetooth ile çok az kullanıyorum dediğim gibi. Ama Bluetooth ile kullanırken daha çok şarj yer bence.

Telefondayken Bluetooth'a bağlanıyorum sadece. Onda da 10-15 dakika kullanıp bırakıyorum. Telefon için ayrı bir kulaklığım var çünkü.

Hep dongle ile kullanıyorum ve şarjı da bayağı uzun süre yetiyor. Telefon veya bilgisayarınızda Type-C varsa dongle ile kullanın. Dönüştürücü ile de kullanabilirsiniz yoksa. Ben dönüştürücü ile de hiç kullanmadım, Type-C var çünkü.

Evet daha hiç şarj etmedim dungle ile kullanmaya devam ediyorum.

Evet daha hiç şarj etmedim dungle ile kullanmaya devam ediyorum.
Evet, şarj ömrü bayağı iyi. Ben de bu mesajı yazdığımdan beri sadece 1 kere şarja takmışım. Ayrıca kulaklığı şarjdayken de kullanabiliyorsunuz, low battery uyarısı geldikten sonra taksanız yeterli olur.

Şarj olayı hakkında bu yüzden bir bilgim yok. 0'a inmesi çok uzun sürdüğü için, benim de kullanım sürem günden güne değiştiği için kesin bir test yapıp Bluetooth mu yoksa dongle mı daha uzun şarj ömrü sunar bilemem, ama dediğim gibi Bluetooth daha çok şarj yer muhtemelen. Dongle ile kullanmak gecikme açısından da bakarsak daha mantıklı olur. Bluetooth özelliğini ise telefonda kullanırsınız. Telefonda bluetooth açıkken, eğer önceden kulaklığa bağlamışsanız kulaklıktaki düğmeye 3 kere basınca Bluetooth moduna geçiyor, anında telefona bağlanıyor. Sonra yine 3 kere basarsanız dongle moduna geçiyor.

@NameDeli @AllyFeedon @217099 @Amarilla
Allah rızası için yardım edin. Ben bu kulaklığın bluetooth olanını yanı 2022 modelini aldım 3 gün önce geldi elime. Telefona bağladığımda ses çok güzel oluyor yüksek oluyor. Ama type-c dongle ile pc ye bağladığımda ses inanılmaz azalıyor. sesi 100 yapsam bile az duyuyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Reddit'e yazmıştım hatayla karşılaşan birkaç kişi firmware güncelle dedi ama bu ürünün desteği yok. Yardım edin kafayı yiyeceğim.
Bir de razer'ın canlı desteğine nasıl bağlanıyorsunuz?

@NameDeli @AllyFeedon @217099 @Amarilla
Allah rızası için yardım edin. Ben bu kulaklığın Bluetooth olanını yanı 2022 modelini aldım 3 gün önce geldi elime. Telefona bağladığımda ses çok güzel oluyor yüksek oluyor. Ama Type-C dongle ile PC'ye bağladığımda ses inanılmaz azalıyor. Sesi 100 yapsam bile az duyuyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Reddit'e yazmıştım hatayla karşılaşan birkaç kişi Firmware güncelle dedi ama bu ürünün desteği yok. Yardım edin kafayı yiyeceğim.
Bir de Razer'ın canlı desteğine nasıl bağlanıyorsunuz?

THX kullanıyor musunuz hocam.

Evet şu an deneme sürümünü kullanıyorum. Ses biraz daha iyi oluyor ama AUX ile bağlantıya göre cidden çok fazla düşük. Mesela Forza oynarken arabanın sesi çok az geliyor ses seviyesi 80-90'dayken.

Hocam THX ara sıra kafayı yiyebiliyor bir şu bölümden Razer Barracuda'yı seçip denerseniz sorun uygulamadamı yoksa kulaklık veya kablodamı onu anlayalım.

1674421482037.png

Hocam THX ara sıra kafayı yiyebiliyor bir şu bölümden Razer Barracuda'yı seçip denerseniz sorun uygulamadamı yoksa kulaklık veya kablodamı onu anlayalım.

Eki Görüntüle 1641726
1674421623964.png

THX yokken daha kötü zaten. Şuan bi yandan razer ile konuşuyorum. Anlayamıyorum bluetooth ile telefona bağlayınca mis gibi %50 de bile yüksek geliyor ses. Ama pc ye bağlayınca çok kötü oluyor.

Eki Görüntüle 1641729
THX yokken daha kötü zaten. Şu an bir yandan Razer ile konuşuyorum. Anlayamıyorum Bluetooth ile telefona bağlayınca mis gibi %50 de bile yüksek geliyor ses. Ama PC'ye bağlayınca çok kötü oluyor.

Bir de başka bir bilgisayarda deneme şansınız var mı yok ise telefonuz Type-C ise o 2.4 GHz aleti telefona takıp Bluetooth olmadan deneyin bakalım ses nasıl gelecek bunu yaparak sorun bilgisayardamı 2.4 GHz alettemi onu anlayacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı