Razer Barracuda X (2022) aldıktan sonra yapılması gerekenler

O da mantıklı o zaman şöyle bir şey diyeyim bu da son diyeceğim şey başka aklıma bir şey gelmiyor siz şu an galiba dongle ı direk takıyorsunuz USB uzatma aparatı ile kullanmıyorsunuz bir onunla kullanıp deneseniz o da değilse bendeki çözümler bitti.
o zaman çözüm bitti hocam onu da denemiştim. yarın her şey belli olacak eğer diğer pcde de aynısını yaparsa iade edecem yapmazsa daha da kötü pc de sıkıntı var

Vallaha hocam benim tahminim hala o program olduğunu sanıyorum bir kaldırmayı deneseniz.
kaldırmayı araştırıcam döneceğim

Vallaha hocam benim tahminim hala o program olduğunu sanıyorum bir kaldırmayı deneseniz.
yok hocam değişen bi şey olmadı yarın yine yazarım buraya ne olduğunu. Çok teşekkür ederim yardımınız için.

Son düzenleme:
kaldırmayı araştırıcam döneceğim

yok hocam değişen bi şey olmadı yarın yine yazarım buraya ne olduğunu. Çok teşekkür ederim yardımınız için.
Hocam bende de ara sıra sesi kısık oluyor kulaklığın, klavyede fn+ses açma/kapama kısmından sesi 1 tık kısıp geri yükseltin. Düzelmesi lazım. Benimki böyle düzeliyor.

Ses aygıtlarından bilgisayarın kendi hoparlörü (Realtek) diye geçiyor bende, onu seçip onun da sesini fulleyin. Sonra kulaklığa geçip yukarıda dediğim şeyi deneyin.

msi gp66 leopard da da denedim yok aynı ses seviyesi. Bugün iade edeceğim. Steelseries arctis 1 wireless alacağım.

Hocam bende de ara sıra sesi kısık oluyor kulaklığın, klavyede fn+ses açma/kapama kısmından sesi 1 tık kısıp geri yükseltin. Düzelmesi lazım. Benimki böyle düzeliyor.

Ses aygıtlarından bilgisayarın kendi hoparlörü (Realtek) diye geçiyor bende, onu seçip onun da sesini fulleyin. Sonra kulaklığa geçip yukarıda dediğim şeyi deneyin.
yok hocam aynı bi şey değişmedi

Merhaba bende yeni aldım da kullanmayı bıraktıgım zaman power dügmesinden kapatmam gerekiyo mu kulaklıgı yoksa kendi kendine kapanıyor mu bunu merak ettim

Merhaba bende yeni aldım da kullanmayı bıraktıgım zaman power dügmesinden kapatmam gerekiyo mu kulaklıgı yoksa kendi kendine kapanıyor mu bunu merak ettim
Belli bir zaman sonra cihaz ses vermeyince kapanıyor. İstersen sen de power tuşuna bir kaç saniye basılı tutarak direkt kapatabilirsin.

aynı kulaklığı ben de aldım ama thx yazılımını pc de güzelce kullanıyorum ses mükemmel ama telefona geçince ses çok kötü oluyor bunu nasıl kalıcı yapabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı