Razer Barracuda X alınır mı?

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 16.789
Yanılmıyorsam Tronsmart'ın ürünleri fason ancak kalitesi fena olmayan ürünler. Rampage'in bazı üst kademe ürünleri ile tedarikçisi aynıydı diye hatırlıyorum. Fena durmuyor kulaklık ancak imkanım el veriyorsa ben HS70 Pro'yu tercih ederdim.

Ürünü kullanıyorum, Blackshark V2 USB de kullandım. Oyun konusunda net farklar göremedim. Mikrofon olarak net Blackshark daha iyi fakat bu da kötü değil. Müzik konusunda Barracuda daha iyi. Blackshark kendini kanıtlamış bir model karşılaştırma yararlı olacaktır. Çok rahat fakat kafa sallamaya, öne eğilmeye dayanmıyor ürün.

Epeydir ben de kablosuz kulaklık araştırıyordum. Fiyatı da gayet iyi miktarlara inince almaya karar verip sipariş ettim bugün. Zaten kullanan arkadaşlar da memnunmuş genel aldığım yorumlarda.

@T129Atak kablosuz kulaklığın mikrofonu elbette kabloluya göre daha kötü olmak zorunda. :D Sallamaya dayanmıyordan kastın nedir hocam?

HS serisinde genel olarak bir memnuniyetsizlik söz konusu. O yüzden yönelmedim.
Nasıl anlatsam bilemiyorum :D Saçım düzelsin diye sallıyorum örneğin, hafiften kulaktan çıkabiliyor. Kafamı öne yatırınca kaymaya başlıyor. Normaldir veya değildir bilmiyorum ama Blackshark V2'de yoktu böyle bir sıkıntı. Çok oynamıyor yine de küçük bir sıkıntı diyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı