Razer Barracuda X alınır mı?

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 16.791
@Haulf Maalesef THX uygulaması olmadan ekolayzır ayarı yapılmıyor. Uygulama ile kulaklık başka seviyelere çıkabiliyor. Bass ayarı vs. birçok ayar mevcut. Ses seviyesinde de bayağı artış oluyor. Ama kulaklığın stok hali de yeterli.

@Haulf Maalesef THX uygulaması olmadan ekolayzır ayarı yapılmıyor. Uygulama ile kulaklık başka seviyelere çıkabiliyor. Bass ayarı vs. birçok ayar mevcut. Ses seviyesinde de bayağı artış oluyor. Ama kulaklığın stok hali de yeterli.
@WTC Selamlar aylar sonra yorumunuza denk geldim ve rahatsızlık için özür dilerim, 1 aydır bende barracuda x modelini kullanıyorum ama bir türlü thx satın alamadım çünkü faturayı Amerika'ya göre kesmeye çalışıyor, nasıl satın aldığınızı vaktiniz varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Not: Bu durumla ilgili daha önce konu açtım fakat geri dönüş yapan olmadı mecburen buraya yazdım. Rahatsızlık verdiğim herkesten çok özür dilerim.

Son düzenleme:
@WTC Selamlar aylar sonra yorumunuza denk geldim ve rahatsızlık için özür dilerim, 1 aydır bende barracuda x modelini kullanıyorum ama bir türlü thx satın alamadım çünkü faturayı Amerika'ya göre kesmeye çalışıyor, nasıl satın aldığınızı vaktiniz varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Not: Bu durumla ilgili daha önce konu açtım fakat geri dönüş yapan olmadı mecburen buraya yazdım. Rahatsızlık verdiğim herkesten çok özür dilerim.
Estağfurullah ne rahatsızlığı. Gerçekten nasıl aldığımı hatırlamıyorum. Benim aldığım zaman ile şuanki durumlar farklı gibi gözüküyor. İtopya üzerinden almıştım kulaklığı. O zamanlar belirli bir Razer model kulaklık alanlara 15 dolar gibi bir indirim vardı Razer sitesinde. O indirimi alabilmek için fatura resmini mail ile atıyorduk sanıyorsam. Sonra verdikleri indirim kodunu girerek programı alıyorduk.

Eğer sorunuz sadece programı nereden temin edebileceğiniz ise, aşağıdaki linkten alabiliyorsunuz. Yalnız adres olarak Türkiye adresleri kabul olmuyordu. O yüzden sallamasyon Amerika'dan bir adres yeterli oluyor. Hatta ülkeyi Amerika, adresi ise Türkiye adresinizi yazabilirsiniz. Zaten garantili kullanılacak bir donanım olmadığı için faturanın nereye kesildiğinin önemi yok. Önemli olan kulaklığın Türkiye'den bir firmadan alınması. Programı dediğim şekilde alırsanız, her türlü kullanabiliyorsunuz. Ben de adresi Amerika yapmıştım.

Yalnız şu an 20 dolar bu programa vermek için çok fazla. Ben indirim kodu ile doların daha düşük olduğu dönemlerde aldım. Bu fiyata değmez.

Estağfurullah ne rahatsızlığı. Gerçekten nasıl aldığımı hatırlamıyorum. Benim aldığım zaman ile şu anki durumlar farklı gibi gözüküyor. İtopya üzerinden almıştım kulaklığı. O zamanlar belirli bir Razer model kulaklık alanlara 15 dolar gibi bir indirim vardı Razer sitesinde. O indirimi alabilmek için fatura resmini mail ile atıyorduk sanıyorsam. Sonra verdikleri indirim kodunu girerek programı alıyorduk.

Eğer sorunuz sadece programı nereden temin edebileceğiniz ise, aşağıdaki linkten alabiliyorsunuz. Yalnız adres olarak Türkiye adresleri kabul olmuyordu. O yüzden sallamasyon Amerika'dan bir adres yeterli oluyor. Hatta ülkeyi Amerika, adresi ise Türkiye adresinizi yazabilirsiniz. Zaten garantili kullanılacak bir donanım olmadığı için faturanın nereye kesildiğinin önemi yok. Önemli olan kulaklığın Türkiye'den bir firmadan alınması. Programı dediğim şekilde alırsanız, her türlü kullanabiliyorsunuz. Ben de adresi Amerika yapmıştım.

Yalnız şu an 20 dolar bu programa vermek için çok fazla. Ben indirim kodu ile doların daha düşük olduğu dönemlerde aldım. Bu fiyata değmez.

Tamamdır, adresi falan Amerika'da girmeye izin verince ben acaba karttan ücreti kesmek konusunda vs. sorun olur mu diye hiç ödeme kısmına geçmedim boşuna para vermemek için, bir ara tekrar bakacağım. İndirim olayı hala devam ediyor 20 dolardan 10 dolara düşüyor ama 10 dolar bile 180 TL civarı para yapıyor, dediğiniz gibi ben de çok değeceğini düşünmüyorum daha uygun alternatifleri varken. İlginiz için çok teşekkür ederim, iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı