Razer Barracuda X Bluetooth ile bağlanınca boğuk ses veriyor

muhammettk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Razer Barracuda X oyuncu kulaklığı aldım kablolu kullanırken hiçbir problem yok hatta Bluetooth'tan daha iyi zaten öyle olmalı ama Bluetooth'a geçince müzik dinlerken ses boğuk geliyor, hiç temiz değil. Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Razer Barracuda X oyuncu kulaklığı aldım kablolu kullanırken hiçbir problem yok hatta Bluetooth'tan daha iyi zaten öyle olmalı ama Bluetooth'a geçince müzik dinlerken ses boğuk geliyor, hiç temiz değil. Bunun çözümü nedir?
Arkadaşın dediğine ek olarak ekolayzer ayarları değişmiş olabilir ya da kendine göre düzenlemen iyileştirebilir.

Bilgisayarda mı kullanıyorsun? Bilgisayarda kullanıyorsan hands-Free modunu deaktif edersen mikrofon iptal olur ama ses kalitesi artar.

Bilgisayardan kullanıyorum ama o ayarı bilmiyorum ve mikrofonun iptal olmasını da istemiyorum.

Arkadaşın dediğine ek olarak ekolayzer ayarları değişmiş olabilir ya da kendine göre düzenlemen iyileştirebilir.

Ekolayzer ı değiştirmedim yapıldığı yeri bulamadım açıkçası nereden olduğunu söylersen kendime göre düzeltebilirim. Bir de THX satın almadım onu da almayı düşünüyorum.

Bilgisayardan kullanıyorum ama o ayarı bilmiyorum ve mikrofonun deaktif olmasını da istemiyorum.

Ekolayzer ı değiştirmedim yapıldığı yeri bulamadım açıkçası nereden olduğunu söylersen kendime göre düzeltebilirim. Bir de THX satın almadım onu da almayı düşünüyorum.
Dolby öneririm. Daha uygun ve daha kapsamlı. Öte yandan mobil uygulaması var. Oradan kontrol ve eko vs ayarlanabiliyor. Orada yaptığın ayar da PC'de kalıyor. Ben gaming amaçlı değil ama mobil+spor ve pc+simracing'de kullanıyorum. Zaman zaman DC'de sohbette. Bu şekilde hiçbir sıkıntı yaşamadım. db seviyesi az ama temiz bir sesi var.

PC'de dongle var iken neden BT kullanmak istiyorsun ki ?

Dolby öneririm. Daha uygun ve daha kapsamlı. Öte yandan mobil uygulaması var. Oradan kontrol ve eko vs ayarlanabiliyor. Orada yaptığın ayar da PC'de kalıyor. Ben Gaming amaçlı değil ama mobil+spor ve PC+simracing'de kullanıyorum. Zaman zaman DC'de sohbette. Bu şekilde hiçbir sıkıntı yaşamadım. dB seviyesi az ama temiz bir sesi var.

PC'de dongle var iken neden BT kullanmak istiyorsun ki?

Dongle var zaten Bluetooth derken onu kastetmek istemiştim. Bir de Dolby'nin fiyatı ne kadar ve Razer'da THX kadar iyi performans alır mıyım?

Dongle var zaten Bluetooth derken onu kastetmek istemiştim. Bir de Dolby'nin fiyatı ne kadar ve Razer'da THX kadar iyi performans alır mıyım?
Hocam THX'in ya da Dolby'nin amacı aynı. Yazılım ile sanal 7.1 vb ayarları açabilmek. Bir nevi kontrol uygulaması yani. THX'e göre ben Dolby'den daha memnun kaldım ve genel kitle de bu yönde.

BT ile Dongle bambaşka hocam. Dongle ile kabloya göre ses az gelir ama boğuk gelmesi imkansız gibi. Acaba siz ses azaldığı için boğuk gibi mi hissediyorsunuz ?

Hocam THX'in ya da Dolby'nin amacı aynı. Yazılım ile sanal 7.1 vb ayarları açabilmek. Bir nevi kontrol uygulaması yani. THX'e göre ben Dolby'den daha memnun kaldım ve genel kitle de bu yönde.

BT ile dongle bambaşka hocam. Dongle ile kabloya göre ses az gelir ama boğuk gelmesi imkansız gibi. Acaba siz ses azaldığı için boğuk gibi mi hissediyorsunuz?

Kablo ile kullandığımda sorun yok Bluetooth ile kullanırken de bir sorun hissetmedim ama dongle ile kullanınca bas çok fazla geldi ses de bana boğuk gibi geldi bası düşürünce biraz daha düzeliyor.

Bende de Geforce video kaydı açınca ses bir anda boğuklaşıyordu, sebebini bilmiyorum. Sadece belirli senaryolarda olabilir.

Yalnız zaten THX etiketli bir uygulama sağlıyor Razer. Yani o kulaklığı aldığında ürünün kodunu Razer'a mail atıyorsun ve sana programı kullanman için ücretsiz key yolluyor. Bunu yapmadın mı?

Bende de GeForce video kaydı açınca ses bir anda boğuklaşıyordu, sebebini bilmiyorum. Sadece belirli senaryolarda olabilir.

Yalnız zaten THX etiketli bir uygulama sağlıyor Razer. Yani o kulaklığı aldığında ürünün kodunu Razer'a mail atıyorsun ve sana programı kullanman için ücretsiz key yolluyor. Bunu yapmadın mı?

Yapmadım bana adımları söyleyebilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı