Razer BlackShark V2 Pro vs Logitech G PRO X 2 vs SteelSeries Nova Pro

Değer. Arctis nova Pro'nun bataryasını çıkar tak yaparak hiç şarj etme derdinin olmaması. Dac'ı olması falan iyi özellikler. Ses kalitesi de diğerlerinden biraz daha iyi.

Ses kalitesi olarak Logitech G Pro X 2 ses kalitesi iyi ama mikrofonu sınıfının çok altında kalite olarak, o parayı haketmeyen kulaklık. Razer'ın kaybı ise ses kalitesi, mikrofonu çok iyi. Steelseries Nova Pro ise ses kalitesi en iyisi ama mikrofonu kötü. Bir de Nova serisi önceki seri Steelseries kulaklıklar gibi konforlu ve rahat değil.
FPS oynuyorsan Razer Blackshark V2 Pro al geç derim. Eski sürümünü kullandım, şimdi yeğene verdim. Yeni versiyon batarya ömrü ve mikrofon kalitesiyle bayağı fiyatının hakkını veriyor. Diğerleri o fiyata göre mikrofon, konfor ve batarya ömründe kaybediyorlar.
Ha dersen ki uygun fiyata hem batarya ömrü, Razer'a göre daha iyi ses kalitesi olsun, iyi mikrofon dersen kullanmakta olduğum Corsair HS80 MAX'i öneririm. Tek şartla: Kafanız aşırı uzunsa kulaklık sığmayabilir. Razer Synapse yazılımının bir kusuru var: Denk gelirse oyunda iken oyunu ALT+TAB'a atıyor. Bana denk gelmişti dönem dönem. Kuzenime de denk geldi. Synapse'ı sildi, öyle düzeldi.

Ses kalitesi olarak Logitech G Pro X 2 ses kalitesi iyi ama mikrofonu sınıfının çok altında kalite olarak, o parayı haketmeyen kulaklık. Razer'ın kaybı ise ses kalitesi, mikrofonu çok iyi. Steelseries Nova Pro ise ses kalitesi en iyisi ama mikrofonu kötü. Bir de Nova serisi önceki seri Steelseries kulaklıklar gibi konforlu ve rahat değil.
FPS oynuyorsan Razer Blackshark V2 Pro al geç derim. Eski sürümünü kullandım, şimdi yeğene verdim. Yeni versiyon batarya ömrü ve mikrofon kalitesiyle bayağı fiyatının hakkını veriyor. Diğerleri o fiyata göre mikrofon, konfor ve batarya ömründe kaybediyorlar.
Ha dersen ki uygun fiyata hem batarya ömrü, Razer'a göre daha iyi ses kalitesi olsun, iyi mikrofon dersen kullanmakta olduğum Corsair HS80 MAX'i öneririm. Tek şartla: Kafanız aşırı uzunsa kulaklık sığmayabilir. Razer Synapse yazılımının bir kusuru var: Denk gelirse oyunda iken oyunu ALT+TAB'a atıyor. Bana denk gelmişti dönem dönem. Kuzenime de denk geldi. Synapse'ı sildi, öyle düzeldi.
Tüm kulaklıklar arasından en son seçilebilecek kulaklığı seçtiniz valla helal olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mikrofonları okadar tabi mükemmel değil ama yani gidip de 1 tık daha iyi mikrofon içinde ses kalitesinden okadar ödün vermeye gerek yok

Ayrıca zaten gayet yeterli bir ses kalitesi var mikrofonun.

Tüm kulaklıklar arasından en son seçilebilecek kulaklığı seçtiniz valla helal olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Microfonları okadar tabi mükemmel değil ama yani gidip de 1 tık daha iyi mikrofon içinde ses kalitesinden okadar ödün vermeye gerek yok

Ayrıca zaten gayet yeterli bir ses kalitesi var microfonun.

Arkadaş için mikrofon çok önemliyse ve para çıkmak istemiyorsa cidden gitsin nova 5 alsın. Hem ses kalitesi daha iyi hemde mikrofonu.

Öncelikle merhaba sizlerin fikrini sormak için bu konuyu açıyorum.
Bu 3 kulaklık arasında kaldım. Genelde FPS oyunları oynuyorum başta Razer'ı alacaktım fakat diğer iki kulaklığa bütçe arttırsam daha mı iyi olur diye merak ettim.
Şu an setupım beyaz renk oldu sadece kulaklığım eksik normalde Arctis 3 beyaz kullanıyordum kabloludan sıkıldım.
Laptop kullanıcısıyım altında soğutucu ekstra Dareu EK871GTR mekanik klavye ve ATK F1 Pro Max mouse var.
Kaç haftadır karar veremedim Razer hem fiyat hem performans olarak hoşuma gitti pedleri de deri olmaması ayrıyeten beni sevindirdi.
Ama açıkçası uzun süre kullanacağım ve almışken güzel bir tane almak istiyorum.

Kullandığım laptop ise Gigabyte Aorus 16X 9sg i7-13650HX 16 GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8 GB(140W) 1TB SSD 16" wqxga 165Hz(pantone) W11h Gaming notebook.
Razer kronik sorunlu ve ses kalitesi yetersiz, imaging'i rakiplerine göre daha geri buda oyunlarda dezavantaj , malzeme kalitesi berbat menteşe kopma sorunu var tek Miki iyi.Şuan düz fiyat performans G pro x 2 var malzeme kalitesi iyi , konforlu sesi güzel, EQ apo veya Dolby ile kullanın miki vasat . Nova pro fiyat performans bir seçenek değil , fakat çok özellikli bir kulaklık Gamedac, Batarya, ANC özelliği var, önceden nova pro kablosuz .eğer bu şeyleri önemsemiyorsan gpx 2 al önemsiyorsan Nova pro.önceden nova pro kablosuz 15-16 bin TL idi kablolusuda 8 bin bence asla hakketmezdi ama şimdi fena değil fiyatını düşürdüler. Ayrıca G PRO X2'nin kullandığı 50mm grafen sürücüsu iki kulaklığın sürücüsünden daha kaliteli.

Eğer amacınız düz ses kalitesi ise DAC+stüdyo kulaklığı film müzik oyun konusunda en iyi işi yapicaktir

Razer kronik sorunlu ve ses kalitesi yetersiz, imaging'i rakiplerine göre daha geri buda oyunlarda dezavantaj , malzeme kalitesi berbat menteşe kopma sorunu var tek Miki iyi.Şuan düz fiyat performans G pro x 2 var malzeme kalitesi iyi , konforlu sesi güzel, EQ apo veya Dolby ile kullanın miki vasat . Nova pro fiyat performans bir seçenek değil , fakat çok özellikli bir kulaklık Gamedac, Batarya, ANC özelliği var, önceden nova pro kablosuz .eğer bu şeyleri önemsemiyorsan gpx 2 al önemsiyorsan Nova pro.önceden nova pro kablosuz 15-16 bin TL idi kablolusuda 8 bin bence asla hakketmezdi ama şimdi fena değil fiyatını düşürdüler. Ayrıca G PRO X2'nin kullandığı 50mm grafen sürücüsu iki kulaklığın sürücüsünden daha kaliteli.

Eğer amacınız düz ses kalitesi ise DAC+stüdyo kulaklığı film müzik oyun konusunda en iyi işi yapicaktir
DT770 + G6 13 bin falan tutuyor böyle bir setup yapmak mı mantıklı yoksa SteelSeries Arctis Nova Pro mu almak acaba? DT990 Düşünmüştüm ama açık olduğu için dışarı ses veriyor dediler vazgeçtim sizce ne yapmak mantıklı

DT770 + G6 13 bin falan tutuyor böyle bir setup yapmak mı mantıklı yoksa SteelSeries Arctis Nova Pro mu almak acaba? DT990 Düşünmüştüm ama açık olduğu için dışarı ses veriyor dediler vazgeçtim sizce ne yapmak mantıklı
Neden yeni çıkmış DT 700X , DT 900X varken eski DT770 ve DT 990'lara bakıyorsun hem daha kolay besleniyorlar çok güçlü bir dac/amp'a ihtiyacınız olmuyor hemde çıkarabilir kablosu var. Ben olsam DT 900x alırdım open back olması 1 artı.

Ses kartı olarak şunu al. Sound blasterler overpriced satılıyor.

Son düzenleme:
Neden yeni çıkmış DT 700X , DT 900X varken eski DT770 ve DT 990'lara bakıyorsun hem daha kolay besleniyorlar çok güçlü bir dac/amp'a ihtiyacınız olmuyor hemde çıkarabilir kablosu var. Ben olsam DT 900x alırdım open back olması 1 artı.

Ses kartı olarak şunu al. Sound blasterler overpriced satılıyor.
Çok anlamadığım için bunların olduğunun bilmiyorumdum 990X açık olduğu için almak istemiyorum dışarıya ses vermesi ve dışarıdan ses duymam hoş olmaz fps oyunların çünkü yanımda arkadaşlar falan tv izlerken ben oynayacağım o yüzden 770X olanı tercih edebilirim. Ses kartı konusunda emin değilim tabi sıkıntı olmaz değil mi kaliteli ses alabilirim

Bu arada bahsettiğiniz ürün bu değil mi?

Son düzenleme:
Çok anlamadığım için bunların olduğunun bilmiyorumdum 990X açık olduğu için almak istemiyorum dışarıya ses vermesi ve dışarıdan ses duymam hoş olmaz fps oyunların çünkü yanımda arkadaşlar falan tv izlerken ben oynayacağım o yüzden 770X olanı tercih edebilirim. Ses kartı konusunda emin değilim tabi sıkıntı olmaz değil mi kaliteli ses alabilirim

Bu arada bahsettiğiniz ürün bu değil mi?

Evet, fakat DT 900X oyunda daha iyi iş yapicaktir open back olmasından dolayı, ayrıca dışarıya okadarda ses vermiyorlar bende open back kullanıyorum, millet abartıyor. Mesela orta-yuksek seste müzik dinliyorsun kapıyı kapasan kimse duymaz.

Evet, fakat DT 900X oyunda daha iyi iş yapacaktir open back olmasından dolayı, ayrıca dışarıya o kadar da ses vermiyorlar bende open back kullanıyorum, millet abartıyor. Mesela orta-yuksek seste müzik dinliyorsun kapıyı kapasan kimse duymaz.

Bende öyle gördüm ama aslında söyle. 900 X serisinde stok kalmamış zaten çoğu yerde olanlarda 15K bandında satıyorlar. Benim laptop olduğu için salonda eşimin yanında oynayacağım diyelim o da film izliyor olsun o benim sesimi duyacaksa bu benim için problem olabilir. Tabii bu arada bende onun izlediği filmin sesini duyarsam iş daha karışır gibi :D Birde o kombinasyonu alırsam Dac iş görür değil mi çok anlamıyorum dac olaylarından

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı