Razer BlackShark V2 Pro vs Logitech G PRO X 2 vs SteelSeries Nova Pro

valla ben de çok kararsız kaldım bu kadar para vereceğim için çok düşünüyorum.
Kararsızlığın sebebi sizin henüz düz ses kalitesine mi önem verdiğiniz yoksa özellik+Kablosuz teknolojisine mi daha çok önem verdinize karar vermemenizden dolayı, ilk hangisine karar vereceğinizi seçin. Kimi Audiophile kulaklık sever kimide gaming, piyasada oyun ve müzik konusunda genel olarak stüdyo kulaklıkların daha iyi olduğu bir gerçek, ben açıkçası nova pro'nunda seni üzeceğini sanmam , oyunda iyi bir kulaklık, müziktede iş görür.

Kararsızlığın sebebi sizin henüz düz ses kalitesine mi önem verdiğiniz yoksa özellik+Kablosuz teknolojisine mi daha çok önem verdinize karar vermemenizden dolayı, ilk hangisine karar vereceğinizi seçin. Kimi Audiophile kulaklık sever kimide gaming, piyasada oyun ve müzik konusunda genel olarak stüdyo kulaklıkların daha iyi olduğu bir gerçek, ben açıkçası nova pro'nunda seni üzeceğini sanmam , oyunda iyi bir kulaklık, müziktede iş görür.
Genel olarak oyun için müzik olarak airpods pro 2.nesil kullanıyorum ama bunu da kullanırım tabiki leptopta genel olarak oyun oynuyorum veya video,dizi veya film izliyorum.
Ve beyaz renk alsam sıkıntı yaşar mıyım ? klavye ve mouse beyaz

Evet arkadaşlar mediamarkta indirim yakaladım.
Steelseries nova pro wireless white 12.689 TL'ye aldım

Son düzenleme:
Neden yeni çıkmış DT 700X , DT 900X varken eski DT770 ve DT 990'lara bakıyorsun hem daha kolay besleniyorlar çok güçlü bir dac/amp'a ihtiyacınız olmuyor hemde çıkarabilir kablosu var. Ben olsam DT 900x alırdım open back olması 1 artı.

Ses kartı olarak şunu al. Sound blasterler overpriced satılıyor.
Hocam Sizin tavsiyeniz ile kapalı olanı tercih ederek 700 X Almaya karar verdim ama ses kartı konusunda emin değil başka alternatifler ne olabilir ? hepsiburada üstünden bu fiyata yakın alabileceğim yada bu net bir şekilde yeterli olur mu ? Bir yorumunuzda çok kaliteli olmadığı düzgün kullanılması gerektiğini söylemişsiniz ben laptop ile kullanacağım için taşıyacağım sıkıntı çıkabilir mi acaba

Hocam Sizin tavsiyeniz ile kapalı olanı tercih ederek 700 X Almaya karar verdim ama ses kartı konusunda emin değil başka alternatifler ne olabilir ? hepsiburada üstünden bu fiyata yakın alabileceğim yada bu net bir şekilde yeterli olur mu ? Bir yorumunuzda çok kaliteli olmadığı düzgün kullanılması gerektiğini söylemişsiniz ben laptop ile kullanacağım için taşıyacağım sıkıntı çıkabilir mi acaba
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sipariş vermeden önce şu videoyu izleyin, tüm 700X ve 770 pro farkını anlatıyor, ben 700x'i daha çok beğeniyorum çünkü beslemesi kolay ve çıkarabilir kablosu var, yani kablo hasar görünce ürün çöp olmuyor, fakat seste farkları var lütfen attığım videoyu izleyin.

Dac konusuna gelirsek ise sound blaster g6'ya ucmana gerek yok 700x için bende Moondrop dawn pro var fiyatiina göre iyi bir dac , he diyorsan ben fikrimi değiştirdim DT 770 PRO 250 ohm alicam diye ozaman sound blaster g6 iyi iş yapar. Sana attığım videoda 700X ve 770 pro farkları anlatılmış, badseed tech güvenilir, hangisi sana uygunsa onu al.

@Lancia Delta S4 şu arkadaştada Moondrop dawn pro var , eğer mesajımı görürse yardim eder diye düşünüyorum Dac+kulaklık konusunda oda kulakliktan anlıyor

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sipariş vermeden önce şu videoyu izleyin, tüm 700X ve 770 pro farkını anlatıyor, ben 700x'i daha çok beğeniyorum çünkü beslemesi kolay ve çıkarabilir kablosu var, yani kablo hasar görünce ürün çöp olmuyor, fakat seste farkları var lütfen attığım videoyu izleyin.

Dac konusuna gelirsek ise sound blaster g6'ya ucmana gerek yok 700x için bende Moondrop dawn pro var fiyatiina göre iyi bir dac , he diyorsan ben fikrimi değiştirdim DT 770 PRO 250 ohm alicam diye ozaman sound blaster g6 iyi iş yapar. Sana attığım videoda 700X ve 770 pro farkları anlatılmış, badseed tech güvenilir, hangisi sana uygunsa onu al.

@Lancia Delta S4 şu arkadaştada Moondrop dawn pro var , eğer mesajımı görürse yardim eder diye düşünüyorum Dac+kulaklık konusunda oda kulakliktan anlıyor

Bende 700X almaya karar verdim güncel olması açısında sadece dac konusunda emin olmadım beslemesine besler ama bozulma durumu olabilir diye yanına bir alternatif önerebilirseniz bildiğiniz onu alabilirim. 900X sesi içeri aldığı ve dışarı verdiği için kullanmak istemiyorum bana sesi içeride tutacak ürün lazım :) Videoda 770 daha iyi olduğunu söylemiş aslında ama kablo olayı yüzünden 700 tercih etmek daha mantıklı gibi sanki hem daha güncel yani çok çok fark olacağını düşünmüyorum ikiside üst seviye sonuçta

Son düzenleme:
Bende 700X almaya karar verdim güncel olması açısında sadece DAC konusunda emin olmadım beslemesine besler ama bozulma durumu olabilir diye yanına bir alternatif önerebilirseniz bildiğiniz onu alabilirim. 900X sesi içeri aldığı ve dışarı verdiği için kullanmak istemiyorum bana sesi içeride tutacak ürün lazım :) videoda 770 daha iyi olduğunu söylemiş aslında ama kablo olayı yüzünden 700 tercih etmek daha mantıklı gibi sanki hem daha güncel yani çok çok fark olacağını düşünmüyorum ikisi de üst seviye sonuçta.

Aralarında o kadar fark yok, ikisi de çok iyi kulaklıklar. Sürülmesinin kolay olması ve kablo mevzusu bence biraz daha iyi ses kalitesine tercih edilebilir. Dawn Pro da çok güzel besler güzel güzel kullanırsın.

Aralarında o kadar fark yok, ikisi de çok iyi kulaklıklar. Sürülmesinin kolay olması ve kablo mevzusu bence biraz daha iyi ses kalitesine tercih edilebilir. Dawn Pro da çok güzel besler güzel güzel kullanırsın.
Peki mesela o ses kartı yerine g6 alsam uçurum bir fark olacak mı aralarında. Birde moon için kolay kırılabilir falan yazıyordu taşıyacağım için problem olur mu acaba bir tık üstün dac alsam mı acaba

Peki mesela o ses kartı yerine G6 alsam uçurum bir fark olacak mı aralarında. Bir de moon için kolay kırılabilir falan yazıyordu taşıyacağım için problem olur mu acaba bir tık üstün DAC alsam mı acaba?

Aralarında elbette fark olur ama dawn Pro hem aşırı F/P hem de daha taşınabilir bir cihaz. Şasisi alüminyum ve gayet sağlam hissettiriyor, bir sorun olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı