İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rekabetçi oyunlar için olabilir dedim ama belki o süre hissedilmeyedebilir. Razer V2 Pro'nun gecikme süresi de bir tık fazla geldi bana. SteelSeries Arctis 9 30ms'miş. Aynı segmentte olan iki ürün arasında bayağı fark var.

Evet bir tık fazla gecikme değeri var dediğiniz gibi.

Rakamsal değerleri bilmem ama Hyperx Cloud 1 3.5 MM jack ile anakartıma bağlıydı, sonra 1More H1007 USB'li idi ve şimdi kablosuz Blackshark V2 Pro kullanıyorum. Rainbow 6 Siege, Pubg, BF5'te herhangi bir gecikme farkı hissedemedim üçü arasında.

Selamlar öncelikle ellerinize sağlık incelemenizi çok beğendim. Ben de araştırmalarım sonucu V2 USB modelini almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım kulaklık Kraken Pro V2 eskidiği için değiştirmek istedim. Ana kartım MSI B450M-A Pro Max kulaklıkla beraber gelen ses kartını mı kullanmak daha iyi olur yoksa 3.5mm jak girişini mi? Ayrıca tavsiye edeceğiniz mikrofon, müzik ve oyun ayarları var mı? Oyun olarak karışık her türü oynuyorum.(Valorant LoL RDR 2 Dying Light 2 liste uzadıkça uzar kısacası)

Anakartınızın 3.5 MM jack girişinden çok daha kaliteli wireless ile kullanmak bu kulaklığı.
Müzik ve oyun için sen son bu ayarları öneririm:
Benim gibi harici kukaklık padi için ideal geldi bana. Kulaklığın orjinal padinde bass sesler fazla gelirse size müzik için %10, oyun için %20 olan bass boostu kapatabilirsiniz.

Teşekkür ediyorum cevabınız için aldığımda bir kaç tane daha sorum olursa yazarım yine

Selamlar tekrardan kulaklık elime geçti daha anca test edebildim şu an da test ediyorum hatta. Müzik performansını oldukça beğendim tam kaliteyi anlamak için Rammstein şarkılarında denedim ve gayet güzel. Henüz oyunlarda denemedim ama uygulamayla ilgili sorum olacaktı. Ben oyun oynarken arkada müzik dinliyorum çoğu zaman sanırsam genel müzik ayarlarıyla hikayeli oyun oynamada bir sıkıntı olmayacak. Fakat ben ne zaman valo/cs tarzı oyunlara geçmek istesem profillerden kendim FPS profiline mi almalıyım yoksa kendi otomatik algılıyor mu geçiş yaptığımda?

Profillere oyunun Exe dosyasını tanımlarsan profilin otomatik değişir. Oyunun ayarlarından tam ekran olduğuna dikkat et ne olur ne olmaz. Ben işim garanti olsun diye bu tanımlama yerine manuel değiştiriyorum profilimi oyuna tanımlamak yerine. İncelememin birinci sayfasında görsellerle açıkladım bahsettiğiniz kısmı.
Bateri ve doğal enstürman ses kalitesi için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Değişik türlerde bası test için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Deneyebilirsin.
Benim gibi YouTube Premium abonesi isen Youtube Music üzerinden en yüksek kalitede dinlemeni öneririm.

Son düzenleme:
Selam kardeşim. Ben V2 Pro almayı planlıyorum 2.el tabii. Sıfırı 3000 olmuş kulaklığın 1500'e 20 ay garantili sağlam bir ürün buldum. Anlastik pazar gunu alacağım. O zamana kadar iyi bir arastirmak istedim meblağ yuksek olunca. Tavsiye eder misin urunu hala kullaniyorsun sanirim. Arkadasim daha yeni Razer Barracuda X aldı muzikte denedim hiç zevk alamadim kulakliktan. Bu kulaklık onunla kiyaslanmaz ama marka ayni olunca insan bir tereddüt ediyor. 2. el alacağım icin iade sansimda yok. Ben daha cok Rust, Valorant ve R6 oynayan birisiyim. Genelde Rust oynarim ama firsat buldukca. Oyunlarda ses kasmalari hosuna gidiyor mu? Bir de kime sorsam kulaklikta 7.1 yok THX var, yeni teknoloji diyorlar nasıl işliyor anlatın diyorum kimse bilmiyor. Bana biraz anlatabilir misin vaktin var ise?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…