İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oynadıklarından Rainbow oynuyordum. Razer Synapse otomatik görüyor oyunları. En son önerdiğim ayarlarla daha iyi ses kasıyorum. Valorant için filan artık sen ideal ayarı kurcalayarak deneyerek bulsan daha isabetli olur.
Müzikte seni tatmin eder. Uyarayım sorunlu ürün olup da satıyor olabilir satıcı. Elden mi alıyorsun yoksa sitelerin GET gibi ödemeyi onaylayınca parayı satıcıya yollayan bir sistemle mi alıyorsun?
Elden alıyorsan test etmen lazım. Yazılımını kurup adam akıllı müzikte ve mikrofonda ses kalitesine bakman lazım.
Test ederken wireless alıcısını USB 3.0 veya üzeri USB portuna takmayı unutma. USB 2.0 portunda sorun oluyormuş.

2.el almaktan vazgeçtim. Kampanya vardı sıfır aldim 1800TL'ye.
Razer BlackShark V2 Pro Kablosuz 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri

Çok iyi fiyat, hayırlı olsun. Bu fiyata bulunmaz.

Selamünaleyküm kardeşim, V2 Pro bugün elime ulaştı. Hoşuma gitti ancak mikrofonu çok kötü durumda şu anda. Bir sürü EQ ayarı denedim düzeltemedim çok anlamadığım bir konu. Arkadaşlarım çok kötü geldiğini söylüyor sesimin.Yardımcı olabilir misin bu konuda ?

Discord kullanıyorsun değil mi?
Windows ses kaydedicisi ile sesini kaydet. Kayıt dosyasını Discord'a at. O dosyadaki ses kaydınla Discord'da seni duydukları ses arasında fark varsa Discord ayarlarıyla ilgili olabilir.
Synapse mikrofon ayarım:

Discord mikrofon ayarım:

Windows (11 kullanıyorum) mikrofon ayarım:

Dosya Ekleri

• Discord 2.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bilgisayara gecicem şimdi. Dediklerinizi kontrol edicem tekrardan ama dün çok uğraştım bunları yaptım diye hatırlıyorum. Kendi sesimi dinledim ev arkadaşımın kulaklığını takıp. Robotik bir ses geliyor. Baya kötü. Forumlarda araştırdım çok şikayet var mikrofon hakkında. Acaba genel bir sorun mu bilemedim. Bunu duzeltemezsem iade edicem buyuk ihtimalle.

Kablosuz olduğundan olabilir, gürültü engelleme özelliği olduğundan da evet sesi biraz robotik, incelemelerde de öyle.
Ben incelemeleri dinledim baya araştırdım kulaklığı. Hiç böyle değil. Herkesin sesi mükemmel geliyordu. Hatta G x Pro ile kıyaslama videosu vardı orda bunun mikrofonu daha çok hoşuma gitmişti. Ancak sonuç hüsran. Çözmeyi deneyeceğim yapamazsam iade edicem. Herkesin sesimi duyunca dediği ilk şey " 2000 Tl verdiğin kulaklikliga bu mikrofonu mu takmışlar berbat sesin " diyor. Dun bunu o kadar cok kisiden duydum ki sinirim bozuldu açıkçası.

N11'den almıştınız, umarım iade alıyorlardır, isterseniz garantiye göndermeyi deneyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…