Razer BlackShark V2 X almak mantıklı mıydı?

XeNa34

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar 1.500 2bin TL bütçem mevcuttu ve bir kulaklık almam gerekiyordu. Gamepower Game Booster Rampage Havit Trust vs gibi markalar tercih etmek istemedim o yüzden marka tercihimi SteelSeries Razer Logitech HyperX olarak belirledim HyperX tarafında bu fiyata kulaklık bulamadım. Genel olarak Arctis 1 Razer BlackShark V2 X Logitech G432 arasında gidip geldim bunları çokça araştırdım günde 1-2 saat goygoyuna CS Valorant oynayan biriyim 7.1'in muazzam iyi olmasına gerek duymuyorum. Bu cihazlar arasında tercihimi Razer BlackShark V2 X beyaz renginden kullandım 1800 TL'ye aldım. Sizce doğru tercih yapmış mıyım? Uzun vadede kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an aktif olarak kullanıyorum mikrofonu gayet iyi ama ses olarak tatmin olmayabilirsin pedler ise uzun kullanımdan sonra kulaklarını acıtıyor epey terletiyor ben olsam Arctis 1 veya G432 alırdım tercih senin.

Şu an aktif olarak kullanıyorum mikrofonu gayet iyi ama ses olarak tatmin olmayabilirsin pedler ise uzun kullanımdan sonra kulaklarını acıtıyor epey terletiyor ben olsam Arctis 1 veya G432 alırdım tercih senin.
G432 yi çok düşündüm ama çok eski bi model ve kalas gibi malzemesi kafama taktım rahat edemedim açıkcası

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı