Fotoğrafını atabilir misiniz kulaklığın?Kulaklığı yeni aldım kartlar elimde ancak nasıl kuracağımı bilmiyorum. Sıfırdan her şeyi anlatırsanız sevinirim.
Fotoğrafını atabilir misiniz kulaklığın?
Bunu kurmanıza gerek yok takıp direk çalıştırabilirsiniz kartan kastınız nedir onu anlamadım?Buyurun.
Buyurun.
Kanka bir baksana bilgisayarın tüm sesini olduğu gibi iletiyor mu kulaklığın mikrofonu, ben de bugün aldım Soundpad gibi maşallah.
Ben laptop kullanıyorum o yüzden bir tane jak var tek jak girişini kullanıyorum ancak galiba mikrofonu desteklemediği için benim mikrofonum çalışmıyor.
Zaten hepsini yaptım.Tek jak şeklinde kullanıyorum.Çift jak yapan kablo ayrı. O kabloyu ayırın. Kulaklıkta tek jak olacak. Direkt onu takın, bir de öyle deneyin. Ayrıca Razer App yükleyin. Mailinizle kayıt olup Razer'a satın alma kanıtı yollayın. Size 7.1 Surround sound lisans kodu verecekler. 7.1'i aktif edebileceksiniz.
bilgisayarının ses çıkışıyla uygulamadaki eşleşmesi lazım. ondan uyarı çıkıyor.Zaten hepsini yaptım.Tek jak şeklinde kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.