İnceleme Razer BlackShark V2X

Hocalarım herkese iyi sosyaller. Forumlarda çok tartışılan Razer BlackShark V2 X incelemesi ile karşınızdayım :)
Bu kulaklığın artı eksilerinden bahsetmeye çalışacağım bir kullanıcı olarak.(kendime göre)
İlk inceleme konum eğer bir yanlışım olursa affola. Düzeltmelerinizi ve eklemelerinizi yaparsanız sevinirim.

Estetik 8/10

Görünüş olarak sevdim, güzel ve havalı gözükmesinin yanı sıra maç spikerleri gibi bir Vibe'ı var :)
Kafanıza göre ayarlama kısmı tel olduğu için 2 puan oradan kırıyorum. Daha iyi olabilirdi.
Kulaklığın sol kısmında ses ve mikrofon açma kapama tuşları bulunuyor. Ses açma kapama olayını sevdim, eski tip radyolardaki gibi çevirmeli :)

Konfor 9/10

Kulağımı tam çevreliyor ve ses izolasyonu gayet başarılı, dışarıdan top patlamadığı sürece ses gelmiyor diyebilirim.
Her türlü kafa boyutuna göre bir sorun yaşatmayacağını düşünüyorum.
Bu kulaklığın olayı konfor, mikrofon ve ses kalitesi diyebilirim.
Eksi yönü olarak söyleyebileceğim kablosunun çok dolanıyor olması. Ben kendi içinden çıkan ara kablosu ile kullanıyorum.
Bu sebeple kablo uzun hale gelip dolanıyor. Kablosu hissiyat olarak örgüye benziyor ama normal kablo gibi yorumladım.
Kulak ped kısmı kumaş olduğu için terletme gibi bir sorunla karşılaşmadım ama biraz toz çekiyor.

Ses deneyimi( Oyun, Müzik) 8/10

Sanal 7.1 özelliği ile ses deneyimi gerçekten değişiyor. Oyunlarda rahatça sesin nereden geldiğini anlaşılıyor.
Dip ses sorunuyla karşılaşmadım. Müzik dinlerken ses kalitesini gayet başarılı buluyorum.
Mikrofon kalitesine gelirsek, ortalamanın üstünde bir ses verdiğini söylemek mümkün.

Razer yazılım sanal 7.1 desteği

Yazılım konusunda bazı sıkıntı yaşayan kullanıcılar olmuş. Aslında biraz kurcalayıp bilgi sahibi olmak mümkün.
Kutu içeriğinden eğer Razer ID'niz çıkmıyor ise 7.1 Surround Sound Activation Code Online Service bu siteden giriş yapıp, ürün bilgilerinizi tanımlayıp Razer ID'nize ulaşabilirsiniz.
Razer Synapse V2 X modelini desteklemiyor, V2 USB olan modelini ise destekliyor.
7.1 Surround Sound | Razer United States bu linkten ise Razer AppEngine adlı uygulamayı indirip sanal 7.1 özelliğini aktif hale getirebilirsiniz.
Ekleme olarak anakartınızın ses yongası iyi ise ses kalitesi daha da iyi oluyor.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpgr1.pngr2.pngr3.png
 
Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar baş ağrıtma probleminden bahsetmiş, bunu estetik olarak değil de ses bakımından söylüyorlarsa ya ilk defa kulaklık kullanıyorlar ve alışkın değiller ya da çok yüksek seste kullanıyorlar.Estetik olarak söylüyorlarsa kafaları çok büyük falan herhalde. Zaten kulaklığın iki tarafında da yukarı ve aşşağıya doğru indirme-kaldırma ayarı yapabiliyorsunuz.Bunu kötü anlamda eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Baş ağrıtmanın sebebini öğrenebilmek adına söylüyorum.
Ben uzun süredir Black Shark V2 USB modelini kullanıyorum, estetik olarak çok rahat. V2X Modelinin bazı farklılıklarının olduğunu biliyorum ama estetik olarak bu denli bir fark yok. Önceki kullandığım ortalama ve daha kötü denebilecek kulaklıklar yarım saatte kulaklıklarımı mahvediyordu mesela.
Kulaklık hayırlı olsun güle güle kullanın, ,inceleme de yerinde olmuş.
 
Bazı arkadaşlar baş ağrıtma probleminden bahsetmiş, bunu estetik olarak değil de ses bakımından söylüyorlarsa ya ilk defa kulaklık kullanıyorlar ve alışkın değiller ya da çok yüksek seste kullanıyorlar. Estetik olarak söylüyorlarsa kafaları çok büyük falan herhalde. Zaten kulaklığın iki tarafında da yukarı ve aşağıya doğru indirme-kaldırma ayarı yapabiliyorsunuz. Bunu kötü anlamda eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Baş ağrıtmanın sebebini öğrenebilmek adına söylüyorum.
Ben uzun süredir Black Shark V2 USB modelini kullanıyorum, estetik olarak çok rahat. V2X Modelinin bazı farklılıklarının olduğunu biliyorum ama estetik olarak bu denli bir fark yok. Önceki kullandığım ortalama ve daha kötü denebilecek kulaklıklar yarım saatte kulaklıklarımı mahvediyordu mesela.
Kulaklık hayırlı olsun güle güle kullanın, inceleme de yerinde olmuş.

Ses bakımından değil, kulaklık cidden sıkıyor. Onun dışında ses kalitesi ve görünüşü çok güzel. Zamanla alışırım diye düşünüyorum.
 
Siparişini verdim. Gelince inceleyeceğim bakalım. Ağır mı sizce? Uzun kullanımda yoruyor mu?
Bu sabah elime ulaştı. Battle Bundle ile birlikte geldi. Yaklaşık dört saat aralıksız kullandım, inceledim ve her özelliğini test etmeye çalıştım. Dış çevreden bağlantını tamamen koparıyor ve tamamen sese odaklanmana olanak sağlıyor. Çeşitli konumlarda belirli süre aralıklarında kullanmama rağmen hiçbir şekilde -en azından bu süre zarfında- kulaklarımı ya da başımı ağrıtmadı. 7.1'i pek beğenmedim yalnız. Orijinal halinde kullanmak daha hoşuma gitti.
 
Bu sabah elime ulaştı. Battle bundle ile birlikte geldi. Yaklaşık dört saat aralıksız kullandım, inceledim ve her özelliğini test etmeye çalıştım. Dış çevreden bağlantını tamamen koparıyor ve tamamen sese odaklanmana olanak sağlıyor. Çeşitli konumlarda belirli süre aralıklarında kullanmama rağmen hiçbir şekilde -en azından bu süre zarfında- kulaklarımı ya da başımı ağrıtmadı. 7.1'i pek beğenmedim yalnız. Orijinal halinde kullanmak daha hoşuma gitti.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Sanal 7.1 olduğu için tabii ki normal 7.1 özelliği kadar iyi değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı