Razer BlackShark V3 Pro alınır mı?

Yaklaşık 1-2 senedir, Razer BlackShark V2 Pro kullanıyorum. Çok memnunum. Mikrofon kalitesi özellikle çok iyi.
Sadece, 1 sene sonunda kulaklığın menteşelerinden az da olsa gıcırtı sesleri gelmeye başladı ama bunu sadece kulaklığı takıp çıkarırken hafiften duyuyorsun o kadar. Bana soracak olursan önemli bir sorun değil.
V3 ne kadar başarılıdır bilmiyorum ama V2'den çok memnunum.

Yaklaşık 1-2 senedir, Razer BlackShark V2 Pro kullanıyorum. Çok memnunum. Mikrofon kalitesi özellikle çok iyi.
Sadece, 1 sene sonunda kulaklığın menteşelerinden az da olsa gıcırtı sesleri gelmeye başladı ama bunu sadece kulaklığı takıp çıkarırken hafiften duyuyorsun o kadar. Bana soracak olursan önemli bir sorun değil.
V3 ne kadar başarılıdır bilmiyorum ama V2'den çok memnunum.

Geri bildirimin için teşekkür ederim. Şu anda aktif olarak HyperX Cloud 2 kullanıyorum, yaklaşık 3-4 yıldır. Ancak artık kablosu sürekli dolanıyor, kulak yastıkları da oldukça yıprandı. Yenilemeyi düşünüyorum ama, bu modelin üstüne çıkmak zor. SteelSeries'in mikrofon performansını genel olarak beğenmiyorum. HyperX Cloud 3 ise çok fazla eleştiri almış, tam olarak anlayamadım, V3 baktım testleri ses performansı filan, bayağı hoşuma gitti TR gelmesini bekliyeceğim. Teknoloji şans işi umarım şansım da yaver gider.

Geri bildirimin için teşekkür ederim. Şu anda aktif olarak HyperX Cloud 2 kullanıyorum, yaklaşık 3-4 yıldır. Ancak artık kablosu sürekli dolanıyor, kulak yastıkları da oldukça yıprandı. Yenilemeyi düşünüyorum ama, bu modelin üstüne çıkmak zor. SteelSeries'in mikrofon performansını genel olarak beğenmiyorum. HyperX Cloud 3 ise çok fazla eleştiri almış, tam olarak anlayamadım, V3 baktım testleri ses performansı filan, bayağı hoşuma gitti TR gelmesini bekliyeceğim. Teknoloji şans işi umarım şansım da yaver gider.

Kardeşim güncel olarak ne yaptın? Ben de senin gibi aktif olarak HyperX Cloud 2 kullanıyorum kafa bandı ve kulak yastıkları da yıprandı sonuç olarak kullanılmaz bir vaziyette. Yeni kulaklık arayışına girdim mouse ve klavye Razer olunca ister istemez setin tamamlanmasını istiyor insan Razer BlackShark V3 Pro de karar kıldım gibi bir de ayrıyeten diğer forumdaki arkadaşlara sorum vardı. Şu anda kulaklık en düşük fiyatıyla 17.990 TL'ye satılmakta sizce değer mi bu kulaklık için Teknorya adında biri satıyor ne yetkili ne de bayi tarzında kendi getirmiş yurt dışından toptancı mantığıyla kar koyup satıyor fiyat açıkçası biraz pahalı gibi Bilkom distribütörlüğünde getirilen malları beklemeli miyim yoksa Bilkom kendi garantisyle getirdiği zaman fiyat daha da artar mı ya da düşer mi?

Merhabalar Blackshark Pro V3 bugün elime ulaştı denemek ve ayarları ile uğraşıyorum THX 7.1.4 konusunda @Meriç Çeliktekin arkadaşımız uzman yardımlarını bekliyorum.
Öncelikle yeni BlackShark V3 Pro'nuz için sağlıklı kullanımlar diliyorum.

Bildiğiniz gibi V2'ye kıyasla birçok yeni özellikle ve devasa bir güncelleme paketi ile ülkemizde satışa sunuldu. Çok üst düzey bir ses deneyimi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

THX ve diğer özellikleri kullanımda sorun yaşıyorsanız veya kulaklığınız hakkında merak ettiğiniz bir nokta varsa bilmek ve yardımcı olmak isterim. Söylemeniz yeterli. 🙂

Öncelikle yeni BlackShark V3 Pro'nuz için sağlıklı kullanımlar diliyorum.

Bildiğiniz gibi V2'ye kıyasla birçok yeni özellikle ve devasa bir güncelleme paketi ile ülkemizde satışa sunuldu. Çok üst düzey bir ses deneyimi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

THX ve diğer özellikleri kullanımda sorun yaşıyorsanız veya kulaklığınız hakkında merak ettiğiniz bir nokta varsa bilmek ve yardımcı olmak isterim. Söylemeniz yeterli. 🙂
Valla yardıma ihtiyacım var hocam. THX e özel ayar yapmak istiyorum özel mesaj ya da bir şekilde ulaşırsanız memnun olurum.

Valla yardıma ihtiyacım var hocam. THX e özel ayar yapmak istiyorum özel mesaj ya da bir şekilde ulaşırsanız memnun olurum.
Tamamdır, isteğiniz üzere izole bir iletişim sağlamak adına aşağıda bulunan linke gidip sizinle iletişime geçebileceğim mail adresiniz ile bir talep bırakın lütfen. Bunun ardından en kısa sürede özel olarak sorununuzu çözmeye çalışabiliriz.

Lab GoDirect

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı