Razer Cynosa Lite Chroma vs Logitech G213 Prodigy vs HyperX alloy Core

c4dillaK

Decapat
Razer:Razer Cynosa Lite Chroma RGB Türkçe Oyuncu Klavyesi RZ03-02742100-R3L1 | Adeks Store
Logitech:Logitech G213 Prodigy Gaming Klavye - incehesap.com
HyperX:HyperX Alloy Core Membran Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Mekanik klavye alacaktım fakat tükendiği için ve uygun fiyatlı Red Switch klavye bulamadığımdan uzun ömürlü ve kaliteli membran klavye almaya karar verdim. RGB takıntım yok, performans ve dayanıklılık açısından en iyisi hangisidir sizce?
Not: Hepsiburada'da ki satıcılar ve N11'deki satıcılara güvenmediğimden sadece sitenin satış yaptıklarından bakıyorum.

Son düzenleme:

Uygun fiyatlı Red switch bal gibi var.

Uygun fiyatlı Red Switch bal gibi var.

AOC 579 TL'den başlıyor Trust GXT 890 alacaktım zaten fakat idefix ve D&r da ki stok bittiği için alamadım Akakçe sitesinde zaten eski hali ona bakmadığımı düşünmen yanlış olmuş.

Bunu öneririm o zaman. Bütçe biraz artarsa;

Bunu öneririm o zaman. Bütçe biraz artarsa;

Satıcılara güvenemediğim için sadece sitenin sattıkları varsa atabilirseniz olur eğer ki yoksa yukarıda yazdıklarımdan birini alacağım ama karar veremedim onun hakkında fikriniz varsa yazarsanız iyi olur.
up
up

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı