Razer DeathAdder Chroma Nasıldır?

LazDrovya

Megapat
Hali hazırda Asus Rog GX850 kullanmaktayım. Ancak gerek konforu, gerek boyutu ve şeklinden memnun değilim. Ayrıca kozmetik olarak oldukça çabuk deforme olmasının yanında sağ ve sol "tık" tuşlarında da aksamalar başladı. Bu da beni yeni bir fare arayışına yöneltti. Genellikle MMO oyunları (LoL, Knight), fırsat buldukça da FPS oyunları (COD,BF) oynamaktayım. Macro işlevinin kolaylığı, konforu ve kullanılabilirliği konusunda tavsiye eder misiniz? Ya da farklı bir yorumunuz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chroma piyasa da stoklarda bitti çoğu yerde. Varsa da aynı fiyata yeni modeli olan Razer Deathadder Elite modeli var. Onu önerebilirim. Alabilirsin. Razer'ın bir tek fareleri iyi zaten. Piyasa da ki en iyi sensöre sahip faredir. En ucuz bulabildiğim yer de burası, Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi

Chroma piyasa da stoklarda bitti çoğu yerde. Varsa da aynı fiyata yeni modeli olan Razer Deathadder Elite modeli var. Onu önerebilirim. Alabilirsin. Razer'ın bir tek fareleri iyi zaten. Piyasa da ki en iyi sensöre sahip faredir. En ucuz bulabildiğim yer de burası, Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Bu görüşe pek katılmıyorum. Mouse konusunda çok iyi ama diğer bazı konularda da baya başarılı. Mesela Razer Blackwidow E-sporcular için uygun değildir ama tarz göründüğü için baya beğenilir yani bu klavye bir konuda başarılı. Görüşüne saygım var bu sadece benim görüşüm

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı