Razer Deathadder Chroma vs Logitech G502

Razer Deathadder Chroma vs Logitech G502

• Razer Deathadder Chroma

Oy: 11 50,0%
  • Logitech G502

Oy: 11 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    22

72837

Megapat
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Özellikle FPS oyunları için satın alacağım. Kararsız kaldım. Uzun süre idare edecek bir ürün istiyorum.

Logitech G502 Proteus Core. 4 aydır kullanıyorum hiçbir kusurunu görmedim, özellikle FPS oyunlarında ve internette gezinirken baş tacım oldu, severek kullanıyorum...
*800 saate yakın Battlefield 4, 300 saate yakın Battlefield 3 deneyimim var.

*Battlefield 4'te 600 saat var yanlış yazmışım ama konumuz bu değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben de bu ikili arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.

Yabancı forumlarda deathadder'ın 4-5 ay içinde yıprandığını ve sol tuşun basmamaya başladığını okudum. Bu beni asıl tereddüte düşüren şey razer konusunda.

Razer'in kalitesine kuş kondurmam. Kullandıkları malzeme her zaman kalitelidir. Hor kullanırsan G502'yi de 4-5 ayda eskitirsin, hor kullanmazsan ikisi de güvenilir firmaların, kaliteli ürünleri, hiçbir problem çıkarmazlar. Zaten Logitech garanti konusunda ağzını açmış bekliyor. Benim önerim G502 ama Razer kalitesinden tereddüt etme (y)

Deathadder Chroma yerine Deathadder 2013 4G alabilirsin. 4G ürünü performans olarak daha üstün Chroma ürününden.

Deathadder Chroma yerine Deathadder 2013 4G alabilirsin. 4G ürünü performans olarak daha üstün Chroma ürününden.
Türkiye stoklarında sadece Chroma'yı bulabildim bu nedenle onu tercih ettim. Deathadder tahminen kaç sene idare eder beni? Bir ürün aldığım zaman uzun yıllar gitsin istiyorum. Örneğin şuanda Microsoft Wheel Optical Mouse kullanıyorum, alalı 10 sene oldu şu ana kadar 1 kere tamir gördü ve sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Yeni alacağım mouseuda en azından 5-6 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı