Razer DeathAdder Elite scroll tuşu stabil çalışmıyor

Hayır, sorun devam ediyor. Razer destek ile iletişime geçtim geçen gün, tamir ederlerse kullanmaya devam edeceğim. Olmazsa repair videolarını izledim, kendim açıp tamir etmeyi deneyeceğim. Çok kolay bir işlem zaten. Lâkin farenin altındaki pedleri sökmek gerekiyor vidaları çıkartmak için. O yüzden şu an bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Razer'dan gelen cevaba göre ne yapacağıma karar vereceğim.

Padleri sökerseniz geriye ne kalır. Garantiye yollayın.

Yok abi scrool içerisindeki bakır temassızlık yapıyor. İçini açıp az bir şey sıksam düzelicek ama içini açmak için gerekli vidaları tam kaygan pedin içine koymuşlar. Pedi sökmem lazım. Pedi sökersem de eskisi gibi geri yapışmaz diye böyle kullanıyorum.
Padleri sökerseniz geriye ne kalır. Garantiye yollayın.
Garantiye yollayamıyorum. TR dışı bir ülkeden yollamam gerekiyormuş.

"Currently, the country where you are residing now is not yet part of Razer’s shipping destinations due to local and Government regulations and restrictions. However, you have an option to RMA your device with us from the nearest neighboring country that is part of our shipping network"
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa, mouse'un içini açıp bakır kısmı biraz sıkın sorun çözülür büyük ihtimalle. İnternetten uygun skatesleri bulun yapıştırın sıfırdan farkı kalmaz. Ben skateslerin ayrı satıldığını bilmiyordum Viper Mini'ye geçtim. Bilsem öyle yapardım.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoda adam gösteriyor
benim mousemde oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan çözüme ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı