Razer DeathAdder essential topcuğu takılıyor

efe1408

Hectopat
Katılım
18 Mart 2022
Mesajlar
2.846
Çözümler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Razer DeathAdder essential mausum var. Mouse topcugu kötü, mesela oyundayım takılıyor bilgin. Örneğin oyunda bir silahım var, öbür silaha geçeceğim derken kendi silahıma geri geçiyom. YouTube'da mouse topcuguyla aşağı inerken arada takılıyor. Yeniden aşağı indiriyorum mouse topcugunu takılıyor, yani niye böyle? Mouse topcugu ayar falan çekebiliyor muyuz PC'den?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı mouse bende de vardı ve aynı sorunu bende yaşadım. Trendyol üzerinden almıştım onu da belirteyim. İnternette birkaç çözüm videosu var fakat ben hiç uğraşmamıştım denemek için iadesini istedim ve SteelSeries Rival 3 aldım, şuan sorunsuz kullanıyorum.
 
Aynı mouse bende de vardı ve aynı sorunu bende yaşadım. Trendyol üzerinden almıştım onu da belirteyim. İnternette birkaç çözüm videosu var fakat ben hiç uğraşmamıştım denemek için iadesini istedim ve SteelSeries Rival 3 aldım, şu an sorunsuz kullanıyorum.

Aga bende Razer DeathAdder esential aldım beğenmedim tüm garanti belgesini kutusunu falan yolladım Hepsiburada'dan aldım adam reddetti Rival 3 alacaktım alamadım iade yi reddettiler.
 

Dosya Ekleri

  • Inkedrazer-deathadder-essential-optik-kablolu-oyuncu-mouse-z.jpg
    Inkedrazer-deathadder-essential-optik-kablolu-oyuncu-mouse-z.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 23

Yeni konular

Geri
Yukarı