Razer DeathAdder V2 kronik sorunlu mu?

Kulağında kulaklık varken o fare gıcırtısını duyan birisinin ya kulaklığı dandiktir ya da psikolojik sorunu vardır, özellikle o sesi duymak için fareyi gıcırdatmaya çalışıyordur.
Gaming Fare diye internette kullanmayacak mıyım?
Ya da Word'ya yazı yazma sırasında Gaming diye kullanmayacak mıyım? Word kullarıken kulaklık takmıyorum ben.

Ürünü kullanmayanlar youtube ve google'da araştırarak buraya yorum yazıyor : ) Harikasınız :) dostum son kez buraya senin icin yazıyorum 400 tl 'nin altında bütçen varsa direk al. ama yok biraz daha çıkabilirim dersen farklı mouse öneriririm. burada ki genclerin çogu google'dan yazdıkları icin kullanıcı olmadıkları için bilmiyorlar lakin kronik sorunu attıgım videoda gördün onun haricinde kronik sorunu yok. 20k sensitivity'i sadece mouse hızı olarak gören adama laf anlatacak vakitim yok. Ben 250 tl 'ye satın aldım 400 olsa asla almazdım. bilgin olsun

@mavigezegen Kroniğin anlamını öğrenmen gerek. Bir üründe kronik sorun varsa kullanan herkeste olması gerekir. Bu fareden milyonlarca üretiliyor. Arada sorun çıkaranları olur. Elektronik işi şans işidir. Ama kronik sorunlu oldukları anlamına gelmez. Ayrıca sadece tek sen kullanıcıymışsın gibi yorum yapman komik. Aşağıya resim bırakıyorum 2 tane Razer mouse aynı anda kullandığımı gör diye. Sonra Google'dan yazmış olmayalım :)

Attığın videodaki sorun bende yok. Demek ki bana özel ürettiler. Kronik sorunlulara oh olsun (!) :)

WhatsApp Image 2022-04-13 at 19.06.25.jpeg

Son düzenleme:
@mavigezegen Kroniğin anlamını öğrenmen gerek. Bir üründe kronik sorun varsa kullanan herkeste olması gerekir. Bu fareden milyonlarca üretiliyor. Arada sorun çıkaranları olur. Elektronik işi şans işidir. Ama kronik sorunlu oldukları anlamına gelmez. Ayrıca sadece tek sen kullanıcıymışsın gibi yorum yapman komik. Aşağıya resim bırakıyorum 2 tane Razer mouse aynı anda kullandığımı gör diye. Sonra Google'dan yazmış olmayalım :)

Attığın videodaki sorun bende yok. Demek ki bana özel ürettiler. Kronik sorunlulara oh olsun (!) :)

Eki Görüntüle 1359032
dostum sidik yarışına mı girelim ? bende 2 tane v2 var bunu mu konusacagız? anlamıyormusunuz kaç defa daha yazacagım , 10 ürünün 5 inde bu sorun var ise bu kroniktir. bardagın dolu tarafına bakmayı bırak artık , daha fazla bu tartısmalarla ugrasamayacagım bu benim düsüncem saygı duymayı öğrenmelisin. ürün hakkında bilgi almak isteyen arkadaşa şeffaf bir şekilde herseyi anlattım, sanırsın Razer'dan para alıyorsunuz Razer'ı övmeyenleri linçlemek niye ? ürün kötü değil kötü olsa kullanmam.. 400 tl altı için en iyi mouse.. uzatmanın alemi yok.

@mavigezegen O zaman derdini daha düzgün bir biçimde anlatmalısın. Google'dan yorumlara bakıp yazıyorlar vs. demiyeceksin. Ben de öyle olmadığını kanıtlamak için resim atmayacağım. Sidik yarıştırmasını zorla sen yaptırıyorsun. Biz de bu fareyi kullanan olarak kendi görüşlerimizi belirtiyoruz. Ama kullanmadığımızı ima ediyorsun. Ona istinaden resim attım haliyle. Yoksa görüşlerimizi kullanmadığımızı sanarak takmayacağın belli. Saygıdan söz ediyorsun, ama kurduğun cümlelerin saygıdan çok uzak kısacası.

Razer batsın umrumda değil. Beğenmemiş olabilirsin o da normal. Fakat kronik sorunlu olması için dediğim geçerli. 10 tane ürünün 5 tanesinin sorunlu olduğu hakkında bir kanıtın yok. Olsa bile yine de kronik denemez. Kronik sorun olması için üretilen ürünün yarısından fazlasının aynı hataya sahip olması gerek. Ayrıca donanım hatasından bile bahsetmiyoruz burada. Tamamen kozmetik yapısı için konuşuyoruz ki o hiç kronik soruna girmez. Farenin performansını etkileyecek bir problem yoksa, kronik bir sorun yok demektir. Gerisi tamamen kişisel kullanıma bağlı olarak seçimdir. Gıcırtı, tıkırtı vs. umursayan olur, umursamayan olur. Herkese farklı türde problemler olabilir veya hiç sorunu olmayanlar olabilir. Kronik hastalıklar nasıl tedavi edilemiyorsa, kronik sorunlar da basitçe tamir edilemez. Çünkü fabrika çıkış hatasıdır. Ama senin bahsettiğin kozmetik problemlerin hepsi garantiye gönderdiğin anda çözümlenir. O yüzden kronik sorunlarla uzaktan yakından alakası olmayan bir mouse V2.

Dediğin doğru, 400TL altındaki en iyi mouse budur. Üstüne çıkılmaya başlandığında tartışılır. Ona ben de katılıyorum. Katılmadığım noktayı belirttim. Arkadaşın bilmesi gereken tek konu malzeme kalitesinden dolayı gövde oynaması, yan tuşların gevşek olabilme ihtimali vs. göz önünde bulundurmak. Yoksa başka korkması gereken durum yok. Donanım olarak görevini tamamen yerine getiriyor bu mouse çünkü. Bozuk olduğu bir tarafı yok.

@mavigezegen O zaman derdini daha düzgün bir biçimde anlatmalısın. Google'dan yorumlara bakıp yazıyorlar vs. demiyeceksin. Ben de öyle olmadığını kanıtlamak için resim atmayacağım. Sidik yarıştırmasını zorla sen yaptırıyorsun. Biz de bu fareyi kullanan olarak kendi görüşlerimizi belirtiyoruz. Ama kullanmadığımızı ima ediyorsun. Ona istinaden resim attım haliyle. Yoksa görüşlerimizi kullanmadığımızı sanarak takmayacağın belli. Saygıdan söz ediyorsun, ama kurduğun cümlelerin saygıdan çok uzak kısacası.

Razer batsın umrumda değil. Beğenmemiş olabilirsin o da normal. Fakat kronik sorunlu olması için dediğim geçerli. 10 tane ürünün 5 tanesinin sorunlu olduğu hakkında bir kanıtın yok. Olsa bile yine de kronik denemez. Kronik sorun olması için üretilen ürünün yarısından fazlasının aynı hataya sahip olması gerek. Ayrıca donanım hatasından bile bahsetmiyoruz burada. Tamamen kozmetik yapısı için konuşuyoruz ki o hiç kronik soruna girmez. Farenin performansını etkileyecek bir problem yoksa, kronik bir sorun yok demektir. Gerisi tamamen kişisel kullanıma bağlı olarak seçimdir. Gıcırtı, tıkırtı vs. umursayan olur, umursamayan olur. Herkese farklı türde problemler olabilir veya hiç sorunu olmayanlar olabilir. Kronik hastalıklar nasıl tedavi edilemiyorsa, kronik sorunlar da basitçe tamir edilemez. Çünkü fabrika çıkış hatasıdır. Ama senin bahsettiğin kozmetik problemlerin hepsi garantiye gönderdiğin anda çözümlenir. O yüzden kronik sorunlarla uzaktan yakından alakası olmayan bir mouse V2.

Dediğin doğru, 400TL altındaki en iyi mouse budur. Üstüne çıkılmaya başlandığında tartışılır. Ona ben de katılıyorum. Katılmadığım noktayı belirttim. Arkadaşın bilmesi gereken tek konu malzeme kalitesinden dolayı gövde oynaması, yan tuşların gevşek olabilme ihtimali vs. göz önünde bulundurmak. Yoksa başka korkması gereken durum yok. Donanım olarak görevini tamamen yerine getiriyor bu mouse çünkü. Bozuk olduğu bir tarafı yok.
tmm.

razer deathadder v2 ile oyunlarda özellikle steam pubg de spray atamıyorum. kısa mesafede bile silahlar yukarı doğru sekiyor ve de sağa sola mermi dağıtıyor. Hedefteki adamın yanında geçen tüm düşmanları vuruyor. Hedefe gelince benden bu kadar deyip helalleşip lobiye dönüyorum. Böyle bir sorunu olan arkadaş var mı? Varsa problemini çözebildiyse yardımcı olursa sevinirim. Bu arada mouse skatezleri 6 aylık stok olanı.Mousepad ise hyperx fury s pro.

Arkadaşlar bu fareyi almayı düşünüyorum ve kişiden kişiye değişir kimisine göre gıcırtı hiçbir şey kimisne göre büyük sorun. Bu gıcırtı sorununu bazı markaların ağır farelerin biraz da hafifletmek için bazı malzemelere başvuruyorlar bu sorunlarda bu tarz malzemelerde olabilir.
Ve Kronik sorun dediğin Razer DeathAdder Essantial'daki tekerlek sorunudur. Her 10 cihazın 7 tanesinde vardı bu sorun ve çok sinir bozucu ben 1 yıl dayandım oda garantiye yollayacak zamanım olmadığı için ama artık yoladım şimdi gelsin satacağım ve V2 alacağım. Ve ricamdır lütfen V2'yi uzunca bir süre kullanıp deneyimleyen bir arkadaş yazabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı