Elektronik Razer Deathadder V2 X Hyperspeed Kablosuz Mouse 1641,75 TL

Erenkhan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Mouseumun bozulması üzerine yeni kablosuz mouse ararken önüme çıktı.

Prime Fırsatı'yla 1641,75 TL'ye geliyor, vade farksız 2 taksit yapıyor. Mouse'un diğer sitelerde fiyatı ortalama 2000-2200 arasında değişkenlik göstermekte.

Kablosuz mouse arayanlar için güzel fırsat.

Büyük eli olanlara öneririm 2 senedir kullanıyorum. AAA veya AA pille çalışıyor ikisiyle aynı anda çalışmıyor. AA pil 1 ay gidiyor. Şarj aletim olduğu için değiştirip kullanıyorum. Benim için pilli candır bataryayla uğraşmak 2 3 sene sonra sorun oluşturuyor, performansı düşüyor.

Büyük eli olanlara öneririm 2 senedir kullanıyorum. AAA veya AA pille çalışıyor ikisiyle aynı anda çalışmıyor. AA pil 1 ay gidiyor. Şarj aletim olduğu için değiştirip kullanıyorum. Benim için pilli candır bataryayla uğraşmak 2 3 sene sonra sorun oluşturuyor, performansı düşüyor.
Hangi şarj ve pili kullanıyorsunuz? Ben de almayı düşünüyorum.

Gp recyko modelini ve varta markasını kullanıyorum. Elimde 5 yıllık farklı markalar da var performansı düşse de elimin altındaki fareden kullanmakta bi zarar görmüyorum. Fiyat farkı varsa uygun olan başka bir markayı alın. Elinizde 4 tane pil olunca 30 veya 25 günde bir şarj etmeniz hiç fark etmiyor. Şarj aletim belkide 20 senelik, babamdan kalma olduğu için marka modeli bilmiyorum

@Batina

Mouseumun bozulması üzerine yeni kablosuz mouse ararken önüme çıktı.

Prime Fırsatı'yla 1641,75 TL'ye geliyor, vade farksız 2 taksit yapıyor. Mouse'un diğer sitelerde fiyatı ortalama 2000-2200 arasında değişkenlik göstermekte.

Kablosuz mouse arayanlar için güzel fırsat.

Scroll'un bana attığı bakış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı