Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed nasıldır?

• Konuyu başlatan lensi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.126
Kabloyu hayatindan tamamen cikarmak istiyorsan alinir. Ben bu sebeple almistim ve memnunum.

IMG_0540.jpeg

Yaklaşık 1 ay önce 750 TL civarına almıştım N11 kuponu ile. Gayet memnunum bu arada.

Hocam mouse güzel görünüyor özelikleri de iyi, kablosuz oluşu gayet iyi, sormak istediğim bir şey var, FPS oyunlarında gecikme yi hissedebiliyorum musunuz, veya sizce ufak ta olsa gecikme var mı, bir de pill ile ağır olacak bu kesin bir şey, sizce AA şarj edilebilir piller 1 ay dayanır mı?

Kabloyu hayatindan tamamen cikarmak istiyorsan alinir. Ben bu sebeple almistim ve memnunum.

Eki Görüntüle 1964598

Hocam sizce AA piller 1 ay götürür mü,
İkide bir pill ile uğraşmak istemiyorum. Bir de sizce gecikmesi var mı?

Gecikmeyi hissedebiliyor musunuz, veya sizce ufak ta olsa gecikme var mı?
Var ama hissedilemeyecek duzeylerde. 2.4 GHz gecikmesi 5ms'in altinda. Bluetooth gecikmesi ise 15ms altinda. Bluetooth modunda bile kullanabilirsin duruma bagli olarak.
Bir de pill ile ağır olacak bu kesin bir şey, sizce AA şarj edilebilir piller 1 ay dayanır mı?
AA pil ile 2.4 GHz modunda 240 saat sunuyor, gunde 10 saat kullansan 24 gun yapar, 5 saat kullansan 48 gun yapar. Bluetooth ile kullanirsan 615 saat sunuyor. Gunde 10 saat kullansan 61 gun yapar, 5 saat kullansan 122 gun yapar. Yani pil bakimindan fena degil.

Hocam mouse güzel görünüyor özelikleri de iyi, kablosuz oluşu gayet iyi, sormak istediğim bir şey var, FPS oyunlarında gecikme yi hissedebiliyorum musunuz, veya sizce ufak ta olsa gecikme var mı, bir de pill ile ağır olacak bu kesin bir şey, sizce AA şarj edilebilir piller 1 ay dayanır mı?

Hocam sizce AA piller 1 ay götürür mü,
İkide bir pill ile uğraşmak istemiyorum. Bir de sizce gecikmesi var mı?

Hocam, gecikme hiç hissetmedim hem CS:GO'da hem Elden Ring'te. Ben ağır hissetmiyorum hiç bu arada normal geliyor. Günde 3-4 saat oynama ile götürür.

SteelSeries kadar kötü mouse üreten bir şirket görmedim.

Yalın güç olarak evet ama yazılımı güzel olduğu için iyileştirmeler yapılabiliyor.

SteelSeries kadar kötü mouse üreten bir şirket görmedim.

Mesela bende Rival 3 kullanıyorum normalde biraz geç tepki süresi veriyor gibi geliyor ama özel ayarımı yaptığımda gayet iyi şu an fiyatına alınmaz ama indirimlerde alınabilir mouse SteelSeries ürünleri gayet kaliteli çoğu kez kullandım tabii daha iyisini de kullandım daha kötüsünüde kullandım ama SteelSeries benim kullandıklarıma bakarsak gayet iyi bir üretici.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı