İnceleme Razer Deathadder V2

Asıl büyük ellere daha uygun.

Bazı mouselarda hızlı anı dönüşlerde takılmalar oluyor bunda yoktur büyük ihtimal ama yine de sorayım.
mousepadi nasıl tercih etmeliyiz büyük uygun fiyatlı öneriniz var mı?

Bazı mouselarda hızlı anı dönüşlerde takılmalar oluyor bunda yoktur büyük ihtimal ama yine de sorayım.
mousepadi nasıl tercih etmeliyiz büyük uygun fiyatlı öneriniz var mı?
Takılma hiç yaşamadım. Kumaş ve ince yapılı Steelseries QCK Large pad almıştım. 4. yılında pad ve hala iyi. Şu an fiyatları çok yüksek ama adamlar yapıyor. Hızlı hareketler yapıyorsan ince pad kullanmanı öneririm tabi ki zeminin de düz ise. Kalın ve yumuşak padler seni frenliyor resmen. Kenarları dikişli padler de frenler seni. Bileğin takılıyor sonuçta. Bir de kaliteli pad alırsan yıkama. Arada bir toz için silkele ve yumuşak bezi( eski atlet vs. kullanıyorum) kolonyalayıp sil. Uzun yıllar kullanırsın kaliteli padi böylece.
Tırtıklı padler (kontrol diye de geçer isimlerinde) önermem. Bir yere ince aim koyup ateş etmede o tırtıklar yüzünden fareyi milim oynatsan aim kayabiliyor.

Son düzenleme:

Xrades marka mousepadler nasıl hem büyük hem bütçeli.

Ürünün siparişini verdim Elite'dan geçiş yapacağım bende. Sormak istediğim konu Smart tracking açık daha mı iyi FPS oyunları için SteelSeries QCK heavy xxl pad mevcut bende de. Manual calibration kapalı kullanıyorum şu an Elite'da onu açmıyorsun değil mi?

Kendi faremde manuel kalibrasyon ile daha iyi verim alıyorum. Öneririm.

Manual calibration default da zaten kalibre yok da kullanıyorum. Smart tracking de zaten kapanmıyor, 1 ile 3 arası bir rakam seçmemiz gerekiyor. Asymmetric cutt-off ne işe yarıyor peki? Bir de Smart tracking kaçta kullanıyorsun.

Şu an bu şekilde kullanıyorum:

Normalde belirli bir yükseklikten sonra sensör çalışmaz ve bunu yazılımla değiştirebilirsiniz. Razer bunu geliştirmiş ve asimetrik mesafe seçeneğini getirmiş. Yerden 2 MM yükselince devreden çık, 1 MM mesafeye alçalınca devreye gir gibi seçeneklere sahipsiniz.

Anladım teşekkürler Smart tracking 1 de asymmetric cutt-off açtım bu şekilde kullanıyorum. SteelSeries pad olduğu içinde kalibrasyonu aktif etmedim. Xxl zaten pad, pek de gerek yok benim için kalibre ayarına.
Kendi faremde manuel kalibrasyon ile daha iyi verim alıyorum. Öneririm.

Xxl pad olmasına rağmen de açmalı mıyım? Elite aldığımda Reddit'den araştırdım, FPS oyunları için kapalı olması daha iyiymiş diye okumuştum. Kısaca küçük padler de Pad'in bittiğinde, daha çok algılaması için kullanıyor diye biliyorum. Eğer yanlış biliyorsam tabii ki, bende aktif ederim SteelSeries'da nasıl etki yapar bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…