İnceleme Razer Deathadder V2

Şu an kapalı kullanıyorum. Dediğin gibi pad büyük ve sanki ayar kapalı fare daha gecikmesiz, seri hareket ediyor gibi. Ya da bana öyle geliyor.

Hocam elinize sağlık ben de Viper Ultimate ve V2 Pro arasında kalmıştım ve hatta Viper utimate sipariş vermiştim. Daha sonra teknoloji mağazasında 2 fareye da baktım inceledim ve V2 Pro'nun elime daha uygun olduğunu gördüm. Ayrıca Razer resmi siteden 2 mouse özelliği için karşılaştırma yaptım ve aynı görünüyordu fakat Viper Ultimate bütün yabancı forumlarda ve eticaret (yabancı) sitelerinde Viper Ultimate çok önde görünüyordu ve çok daha fazla yorum ve beğeni almıştı. Rtings sitesinden her iki mouse da karşılaştırdığımda gecikme süresi olarak V2 Pro daha iyi değerlere sahipti. Fakat ağırlığının 12 gram daha fazla olması ve skatezlerinin Viper Ultimate'e göre daha kötü ( bir tık) olması sebebiyle rtingsde Viper daha çok övülüyor. Hatta en iyi FPS mouse olarak Wi-Fi'de Viper Ultimate görünüyor. Fakat ben elime daha iyi oturduğu için V2 Pro aldım. V2 Pro ve v2'nin farkı sanırım kablolu - kablosuz oluşu. FPS oyunlardında fark yaratır diye bunu tercih ettim umarım yanılmam PUBG'de zaten hileciler dolmuş belki bize bu farenin bir faydası olur.

Viper dediğiniz gibi olabilir ek olarak çoğu oyuncu artık sağ el yerine simetrik mouse tercih etmeye başladı, bunun da etkisi olabilir. Razer bu yüzden bunu göz önüne alıp çıkardı.

Simetrik fareler bileği daha fazla yoruyor. Ele oturmuyor bir türlü. Zamanında Steelseries'in simetrik faresini kullandım, oradan biliyorum.

Simetrik fareler bileği daha fazla yoruyor. Ele oturmuyor bir türlü. Zamanında Steelseries'in simetrik faresini kullandım, oradan biliyorum.
Bazı profesyonel oyuncular yavaş yavaş bu tarz simetrik fareleri kullanmaya başlayınca durumların değiştiğini düşünüyorum özellikle Logitech G PRO mouse çok yaygın kullanılıyor. Ona rakip çıkarmıştır Razer.
Dediğiniz gibi fareyi sıkan veya palm tutuşa sahip insanlara göre değil.

Logitech bence makro konusunda çok iyi olduğu için ve yayıncıları birçoğu maalesef makro kullandığı için bence bu fareyi tercih ediyorlar bu benim düşüncem lütfen linç etmeyin

Keşfettiğim bir video sayesinde DPI olarak en son 1600 DPI'a karar kılıp oyun içindeki hassaslığı düşürdüm. Battlenonsense Youtube kanalında fare DPI'ları ile hamle gecikmesini ölçen bir test vardı. Testte Razer'ın aynı sensörünü kullanan faresi de vardı. En az gecikmeyi 1600-1800 DPI arasında veriyordu. Bu yüzden bu DPI'a karar kıldım mesela.
Bahsettiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam bu konuda gerçekten efsane, en sevdiğim şekil de bilimsel olarak testlerle sunuyor. Daha önceden keşfedip geçmiştim FPS oyunlarında çok daha rahat hissettiriyor. 800 den geçmiştim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…