İnceleme Razer Deathadder V2

Basilisk V3'e geçtim. Kuzenim kullanıyor. Ama bazı kişiler Deathadder V2'nin kenar kauçukları dökülüyor diyor.
Hocam bende deathadder v2 den deathadder v3 geçtim de. Bana bu mouse hala küçük geliyor. Basilisk v2 olması gerek geçen sene bir arkadaşımda kullandım, başparmak daha rahat gibi gelmişti çok ufak bir kullanımda. Siz nasıl memnunmusunuz şuan deathaddere göre? v3 te biliyorsunuz daha hafif daha ufak oldu yapısıda değişti.

Bsilisk V2'den memnunum. Fazla tuş ve tekerleği sağa ve sola yatırarak ekstra tuş işlevi oyunlarda çok işime yarıyor.

Bsilisk V2'den memnunum. Fazla tuş ve tekerleği sağa ve sola yatırarak ekstra tuş işlevi oyunlarda çok işime yarıyor.
Valla bende geçebilirim benim için ekstra tuşa ihtiyaç yok FPS oyunu oynuyorum genellikle, ama yatay geniş olması benim için iyi eller büyük avuç kısmı geniş rahat edemiyorum deathadder v3 de.

Merhaba, orta boyutta bir elim var ve tutuşum Claw'a yakın. Mouse'u tuttuğumda parmaklarım biraz havada duruyor. Benim için bu mouse'u önerir misin?

Merhaba, orta boyutta bir elim var ve tutuşum Claw'a yakın. Mouse'u tuttuğumda parmaklarım biraz havada duruyor. Benim için bu mouse'u önerir misin?
Claw tutana şahsen önermem tamamen Palm tutuşa uygun ha Claw'da tutulur ama simetrik şekile sahip olan mouse'lar daha ergonomik olur size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…