Artisan cidden müthiş bir şey. Ben de ikinci el 1200 1300 civarı yakaladım.Artisan alınır o fiyata be![]()
Artisan cidden müthiş bir şey. Ben de ikinci el 1200 1300 civarı yakaladım.Artisan alınır o fiyata be![]()
Razer'e güvenim tam hocam. Şuan kullandığım fare Razer 2009 yılında çıkmış ben ise 8 yıldır kullanıyorum. Hala sapasağlam ama artık eskidiği için ve bileğimi ağrıttığı için yenisine geçeceğim.Böyle denilenlere inanma.
Yıllardır Razer kullanırım. 2 yıl sonunda tuşların çift tıklama sorunu başlıyor, tekerin yapışkanı iç kısımdan işlevini yetirdiği için kauçuk kısmı boş dönüyor filan.
Haftada 5 saat filan kullanırım fareyi ve yıllardır 2 yılın sonunda hep bozulmalara başlamıştır.
Artisan dediğiniz hamur yoğurma makinesi mi? Var o bizde hocam pizza yapıyorum ondaArtisan alınır o fiyata be![]()
Nerde o eski Razer kalitesiRazer'e güvenim tam hocam. Şuan kullandığım fare 2009 yılında çıkmış ben ise 8 yıldır kullanıyorum. Hala sapasağlam ama artık eskidiği için ve bileğimi ağrıttığı için yenisine geçeceğim.
Yok hocam marka oRazer'e güvenim tam hocam. Şuan kullandığım fare Razer 2009 yılında çıkmış ben ise 8 yıldır kullanıyorum. Hala sapasağlam ama artık eskidiği için ve bileğimi ağrıttığı için yenisine geçeceğim.
Artisan dediğiniz hamur yoğurma makinesi mi? Var o bizde hocam pizza yapıyorum onda![]()
Yok hocam marka oArtisan Mousepad yazın çıkar.
Eki Görüntüle 1766739Arattığımda bu çıktı hocam özür dilerim. Yanlış anlamışım. Mousepad konusunda büyük bir şey lazım ve RGB olduğu için bunu düşünüyorum. Artisan daha mı iyi olur?
En iyi kumaş mousepad bu. Daha iyisi yok. Cam mousepadler geliyor sonra.Eki Görüntüle 1766739Arattığımda bu çıktı hocam özür dilerim. Yanlış anlamışım. Mousepad konusunda büyük bir şey lazım ve RGB olduğu için bunu düşünüyorum. Artisan daha mı iyi olur?
Mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?![]()
Artisan
Japanese company Artisan has produced high-quality mouse pads since 2000 and earned a worldwide repu...www.maxgaming.com
Mouse oldukça güzel hocam. Benim için tek sorunu kablo. Kablosuzunu kullanıyorum ben de dediğim gibi. Ekstra evet Focus Pro 30K Optik Sensörden vazgeçip XM2we bakabilirsiniz.Mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?
XM2we daha iyi olur.Mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.