Razer DeathAdder V3 kablolu alınır mı?

Böyle denilenlere inanma.

Yıllardır Razer kullanırım. 2 yıl sonunda tuşların çift tıklama sorunu başlıyor, tekerin yapışkanı iç kısımdan işlevini yetirdiği için kauçuk kısmı boş dönüyor filan.

Haftada 5 saat filan kullanırım fareyi ve yıllardır 2 yılın sonunda hep bozulmalara başlamıştır.
Razer'e güvenim tam hocam. Şuan kullandığım fare Razer 2009 yılında çıkmış ben ise 8 yıldır kullanıyorum. Hala sapasağlam ama artık eskidiği için ve bileğimi ağrıttığı için yenisine geçeceğim.

Artisan alınır o fiyata be :D
Artisan dediğiniz hamur yoğurma makinesi mi? Var o bizde hocam pizza yapıyorum onda :D

Razer'e güvenim tam hocam. Şuan kullandığım fare 2009 yılında çıkmış ben ise 8 yıldır kullanıyorum. Hala sapasağlam ama artık eskidiği için ve bileğimi ağrıttığı için yenisine geçeceğim.
Nerde o eski Razer kalitesi :) Özletiyor.

Klavyelerinin kalitesini bile düşürdüler. Blackvidow V2 Klavyemin de ses tekeri bozulmuştu, tuşun birisi bazen basmıyordu garanti sonucu iade almışlardı. Blackvidow V1'i yıllardır hala kullananlar bilirim.

Razer'e güvenim tam hocam. Şuan kullandığım fare Razer 2009 yılında çıkmış ben ise 8 yıldır kullanıyorum. Hala sapasağlam ama artık eskidiği için ve bileğimi ağrıttığı için yenisine geçeceğim.

Artisan dediğiniz hamur yoğurma makinesi mi? Var o bizde hocam pizza yapıyorum onda :D
Yok hocam marka o :D Artisan Mousepad yazın çıkar.

Yok hocam marka o :D Artisan Mousepad yazın çıkar.
1683233500892.png
Arattığımda bu çıktı hocam özür dilerim. Yanlış anlamışım. Mousepad konusunda büyük bir şey lazım ve RGB olduğu için bunu düşünüyorum. Artisan daha mı iyi olur?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı